Εμείς πάντως περιμένουμε τις ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ

 Εμείς πάντως περιμένουμε τις ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ

Ο μακελάρης του REINA συνελήφθη στην Κων/νούπολη 40 χιλιόμετρα απο τα σημείο του μακελειού και έφαγε το ξύλο της αρκούδας.

Με κλωτσομπούνια τον βγάλανε απο τον διαμέρισμα όπου κρυβόταν και στις πρώτες φώτο μετά την σύλληψη του ήταν τουμπανιασμένος λες και είχε κάνει botοχ κακής ποιότητας.

Να είστε σίγουροι οτι αυτό το ξύλο που έφαγε στην διάρκεια της σύλληψης του δεν έχει καμμία σχέση με το ξύλο που θα φάει απο εδώ και μετά.

Αν μας το ξαναδείξουν σε ένα μήνα απο τώρα ούτε η μάνα του δεν θα τον αναγνωρίζει.

Θα του έχουν κάνει τα μούτρα γιουβαρλόσουπα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο  Ουζμπέκος τρομοκράτης ομολόγησε  οτι αυτός ήταν που μπούκαρε στο κλάμπ αρματωμένος σαν αστακός και σκόρπισε τον θάνατο.

Φαίνεται οτι ο Σόϊμπλε στο πρόσωπο της Βρετανής πρωθυπουργού Τερέζα Μέϊ έχει βρεί τον μάστορα του όπως συνηθίζει να λέει και ο λαός ο σοφός αφού η Μέϊ βγαίνει στην αντεπίθεση με θράσος , όπως πολύ συχνά κάνει και ο Γερμανός υπουργός οικονομικών και προειδοποιεί την Ευρώπη οτι πρέπει  δώσει στην χώρα της να πάρει οτι ζητήσει φεύγοντας αλλιώς θα επιλέξει ενώ σκληρό BREXIT και θα αλλάξει και οικονομικό μοντέλο επιχειρώντας να γίνει ο φορολογικός παράδεισος.

Άγαλμα τα περιστέρια !!!

Έχω την εντύπωση οτι αυτό το σήριαλ του ΒΡΕΧΙΤ μόλις ξεκίνησε και θα έχει και πολλά επεισόδια εκ των οποίων τα περισσότερα θα είναι …. επεισοδιακά.

Για αυτόν και για άλλους πολλούς λόγους οι δανειστές θα κοιτάξουν να κλείσουν και την δεύτερη αξιολόγηση αφού δεν θέλουν μεταξύ όλων αυτών να έχουν στα πόδια τους και τον Τσίπρα.

Επαναλαμβάνω βέβαια για να μην παίρνουν αέρα οι κώλοι μας οτι το κλείσιμο και της δεύτερης αξιολόγησης δεν θα σημαίνει τίποτα επί της ουσίας αφού οι δανειστές και πιστωτές μας θα φρενάρουν όλες τις καλές εξελίξεις που θα είχε υπο νορμάλ συνθήκες μια τέτοια απόφαση.

Η “Αριάδνη “ είναι ο λόγος που η Καβάλα παραμένει ακόμα στολισμένη με τα Χριστουγεννιάτικα στολίδα που συνεχίζουν μάλιστα να ανάβουν κανονικά μόλις σουρουπώσει.

Αν και είμαστε στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Γενάρη η πόλη όταν πέσει η νύχτα θυμίζει παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Ο Δήμος Καβάλας και καλά έκανε έδωσε προτεραιότητα στο να μαζέψει τα σκουπίδια που και εν συνεχεία θα βγεί να μαζέψει τα στολίδια.

Η πρόταση της στήλης είναι το καραβάκι που υπάρχει στο μπαλκόνι του Φαλήρου να παραμείνει στην θέση του αφού θα μπορούσε να αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς για όλο τον χρόνο και οχι μόνο την περίοδο την εορταστική.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ το Σαββατοκύριακο θα αφήσουμε πίσω μας και την “ΑΡΙΑΔΝΗ” κα ιτον “ΒΙΚΤΩΡΑ” και θα είμαστε έτοιμοι για τις ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ ΜΕΡΕΣ που πάντα μας επισκέπτονται το δεύτερο μισό του Γενάρη.

Καταλαβαίνετε μετά απο όλα αυτά που έχουμε περάσει και κυρίως αυτά που έχουμε κάψει πόσο πολύ ανάγκη έχουμε τις ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ που θα ζεστάνουν γενικότερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί είναι και πονηροί και ύπουλοι και ύποπτοι.

Σίγουρα τα καλύτερα είναι μπροστά μας και σίγουρα τα καλύτερα παιδιά δεν έχουν μεγαλώσει ακόμα.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης