• 3 Μαΐου 2024,

Δύο πλοία θα κάνουν Ανάσταση στο λιμάνι

 Δύο πλοία θα κάνουν Ανάσταση στο λιμάνι

Αναρτήθηκε στις ιστοσελίδες των ναυτιλιακών πρακτορείων αλλά διανέμεται και στο σταθμό επιβατών του κεντρικού λιμανιού της Καβάλας το πρόγραμμα άφιξης και αναχώρησης των πλοίων κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα και την εορτή του Πάσχα. Πρόκειται για πρωτοβουλία του ναυτιλιακού πρακτορείου Μηλιάδη και αφορά στο διάστημα 22 – 29 Απριλίου αλλά και τα πλοία «Νήσος Χίος», «Διαγόρας» και «Blue Star Νάξος».

Το πρόγραμμα των πασχαλινών δρομολογίων θα αρχίσει τη Μεγάλη Τρίτη με τη μεσημβρινή άφιξη του πλοίου «Διαγόρας», το οποίο θα αναχωρήσει το ίδιο απόγευμα. Τη Μεγάλη Τρίτη θα βρεθεί στο λιμάνι της Καβάλας κατά τις απογευματινές – βραδινές ώρες και το πλοίο «Νήσος Χίος», ενώ τη Μεγάλη Πέμπτη και καταπλεύσει και θα αναχωρήσει άμεσα το πλοίο «Blue Star Νάξος».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα δύο πλοία θα κάνουν Ανάσταση στο καβαλιώτικο λιμάνι. Πρόκειται για το «Νήσος Χίος» που θα καταπλεύσει στο λιμάνι το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου και θα αναχωρήσει το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, καθώς και για το πλοίο «Blue Star Νάξος» που θα καταπλεύσει στο λιμάνι νωρίς το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου και θα αναχωρήσει για προγραμματισμένο δρομολόγιο τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα.

Αυξημένη αναμένεται ότι θα είναι η επιβατική κίνηση στο καβαλιώτικο λιμάνι πριν από τη γιορτή του Πάσχα, για ευνόητους λόγους. Οι εταιρείες θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

 

Διαβάστε επίσης