• 20 Απριλίου 2024,

Ζωγραφική από το Σύλλογο Λημνιών

 Ζωγραφική από το Σύλλογο Λημνιών

Εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη δημοτική καπναποθήκη έκθεση ζωγραφικής πιο διοργανώνει έως το τέλος της εβδομάδας ο Σύλλογος Λημνιών Καβάλας. Πρόκειται για το τμήμα ζωγραφικής του συλλόγου και με δάσκαλο τον συμπολίτη ζωγράφο Λόη Ανθάκη. Η έκθεση θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή και είναι ανοιχτή για το κοινό τις πρωινές και απογευματινές ώρες.

Το κοινό προσήλθε στην τελετή των εγκαινίων ενώ αρκετοί επισκέπτες επισκέφθηκαν και χθες τον εκθεσιακό χώρο, ειδικά κατά τις πρωινές ώρες. Πολλά έργα εκτίθενται τα οποία φιλοτέχνησαν οι μαθητές του τμήματος ζωγραφικής Ολυμπία Μοσχούλια, Μάγδα Τοπαλίδου, Δήμητρα Χαλκίδου, Εύη Παπουτσίδου, Δάφνη Καζάκου, Χρυσή Θεολογούδη, Ζωή Κοζωνάκη, Μαρία Καλαμίδα, Πηνελόπη Μαγουνάκη, Βούλα Κορδίλη, Θόδωρο Κορδίλη, Άννα Μαρία Μαραβέγια, Βούλα Παπαδοπούλου, Καίτη Μοσχάκη, Γεωργία Κουτσούρη, Κατερίνα Νεοκοσμίδου.

Οι πίνακες ζωγραφικής που εκτίθενται φιλοτεχνήθηκαν με έντονα και δυνατά χρώματα, ενώ η θεματολογία τους ποικίλει. Με την ευκαιρία γνωστοποιείται η πρωτοβουλία του Συλλόγου Λημνιών να οργανώσει τετραήμερη εκδρομή στη Σκιάθο τον Ιούνιο, κατά την αργία του Αγίου Πνεύματος.

Διαβάστε επίσης