• 18 Μαΐου 2024,

Δύο σύλλογοι για την Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη

 Δύο σύλλογοι για την Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη

Δύο σύλλογοι συνεργάζονται για την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη και θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση την Πέμπτη το απόγευμα στην παραλία. Πρόκειται για το σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών «Στέλλα Μανώλα Κούρτη» και την ομάδα εθελοντών αιμοδοτών του Επιμελητηρίου Καβάλας. Δύο γενικοί γραμματείς των διοικήσεων στων αντίστοιχων συλλόγων, οι κ. κ. Τάσος Μεταξάς και Κώστας Παγώνης, συνάντησαν τους δημοσιογράφους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 8:00 το απόγευμα στην παραλία προκειμένου να προβάλει την εθελοντική αιμοδοσία με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας του Εθελοντή Αιμοδότη. Είναι μια εκδήλωση προς τιμή των εθελοντών αιμοδοτών της περιφερειακής ενότητας Καβάλας. θα υπάρξει προγραμματισμένη ομιλία της διευθύντριας του τμήματος αιμοδοσίας του νοσοκομείου και μουσικό πρόγραμμα από το Ωδείο ΝΕΑΠΟΛΙΣ. Επίσης, προετοιμάζονται γεγονότα που θα απασχολήσουν δημιουργικά τα παιδιά μικρής ηλικίας.

Πολλά χρόνια είχε να γίνει μια τέτοια σύμπραξη συλλόγων εθελοντών αιμοδοτών, παρατήρησε ο Κώστας Παγώνης, που προέβλεψε ότι η εκδήλωση θα είναι όμορφη. Ο Τάσος Μεταξάς δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο παρόμοιες συνεργασίες να συνεχιστούν και στο προσεχές μέλλον.

Διαβάστε επίσης