• 25 Απριλίου 2024,

Easy come , easy go !

 Easy come , easy go !

Με τρία self test την εβδομάδα όλοι ανεξαιρέτως , εμβολιασμένοι και μη, αναμένεται να ζήσουμε το επόμενο διάστημα την εμπειρία των take away self test.

Self test στην δουλειά ,  στο σπίτι , στο αυτοκίνητο , στο λεωφορείο.

Θα φτάσουμε στο σημείο να κάνουμε τα self test στο πόδι προκειμένου να τα προλαβαίνουμε και τα τρία.

Ελπίζουμε ότι αυτή η φάση θα είναι παροδική και από τον Φλεβάρη θα αλλάξουν τα δεδομένα.

Οι επιστήμονες συμφωνούν ότι το επόμενο διάστημα θα είναι και το πιο δύσκολο από τότε που ξεκίνησε αυτός ο πόλεμος και προσεχώς θα πάμε πολύ καλύτερα αφού όλα τα μοντέλα δείχνουν αποκλιμάκωση.

 

Κάποια άλλα μοντέλα , τα καιρικά , δείχνουν κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας από την σήμερα Τετάρτη και ασθενείς χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές.

Σύμφωνα βέβαια με τα ίδια μοντέλα ο καιρός το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα είναι αρκετά καλός.

 

Και ενώ το Survivor κερδίζει καθημερινά όλο και περισσότερους τηλεθεατές  ένα άλλο τηλεοπτικό ριάλιτι η ΦΑΡΜΑ εκεί που φάνηκε να διεκδικεί ένα αρκετά μεγάλο μερίδιο τηλεθέασης δέχτηκε καθοριστικό  χτύπημα από την αποχώρηση της Αγγελικής Ηλιάδη που το τελευταίο διάστημα είχε σηκώσει όλο το ριάλιτι στην πλάτη της και το οδηγούσε στις πρώτες θέσεις της τηλεθέασης.

Η αναπάντεχη αποχώρηση της  μετά τα όσα αναπάντεχα έζησε μέσα στο σπίτι της ΦΑΡΜΑΣ  θα ατονήσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

 

Νόβακ κούρασες !

Easy come , easy go !

 

Επειδή πολλά ακούγονται για την έναρξη των σχολείων μετά το τέλος της εορταστικής περιόδου θέλουμε και από αυτή την σελίδα να συμφωνήσουμε με την απόφαση της κυβέρνησης να ανοίξουν κανονικά.

Αυτοί που διαφωνούν ή δεν έχουν καθόλου παιδιά ή τα παιδιά τους είναι μεγάλα και δεν πάνε σχολείο.

Δεν μπορούν τα παιδιά να ξανά κλειστούν στο σπίτι.

Τελεία και παύλα.

Το ψυχολογικό κόστος είναι μεγάλο.

 

Το κύμα κακοκαιρία που θα μας επηρεάσει από την Τετάρτη και μετά έχει την ονομασία «ΔΙΟΜΗΔΗΣ» και θα φέρει εκτός από πολικές θερμοκρασίες και αρκετά χιόνια.

Το επίκεντρο της κακοκαιρίας θα είναι η Πελοπόννησο και η Στερεά Ελλάδα αλλά θα μας «ακουμπήσει» και εμάς.

 

Το γεγονός ότι πάρα πολλά ανδρόγυνα  και στην Ελλάδα έχουν αναγκαστεί να χωρίσουν γιατί διαφωνούν όσο αφορά τον εμβολιασμό των παιδιών τους δείχνει ότι η κρίση την οποία διανύουμε δεν είναι μόνο Υγειονομική.

Απλά αυτή η κρίση γίνεται η αφορμή σε πάρα πολλές περιπτώσεις να αναδειχθούν πολλές και βαθύτερες διαφωνίες.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλό κουράγιο.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης