Έχει Τζαβέλλα ο Τσίπρας ;

 Έχει Τζαβέλλα ο Τσίπρας ;

Προχθές στο Καραϊσκάκη για το παιχνίδι της Εθνικής μας με την Βοσνία ήταν και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα κατέβηκε στα αποδυτήρια της Εθνικής και συνεχάρη τόσο τον προπονητή όσο και τους ποδοσφαιριστές του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Αγκάλιασε τον Τζαβέλλα που λύτρωσε στο τελευταία λεπτό της αναμέτρησης την Εθνική μας και έδωσε την υπόσχεση και οτι εμείς όσο αφορά το χρέος θα βάλουμε το γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Το ερώτημα είναι αν έχει η ελληνική κυβέρνηση Τζαβέλλα.

Αν οχι , ποιός θα βάλει το γκολ ;

Οσο αφορά τον αγώνα της Εθνικής μας απέναντι στην Βοσνία είναι σίγουρο οτι στο πρώτο μέρος είμασταν πολύ κακοί ενώ ανεβάσαμε την απόδωση μας στο δεύτερο ημίχρονο που κυκλοφορήσαμε την μπάλα ,τρέξαμε και δημιουργήσαμε.

Το μεγάλο πρόβλημα της Εθνικής μας στο πρώτο μέρος ήταν οτι πηγαίναμε πάντα δεύτεροι στην μπάλα και χάσαμε σχεδόν όλες τις μονομαχίες του κέντρου.

Η Βοσνία είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα που θα μας ταλαιπωρήσει στον επαναληπτικό στην έδρα τους.

Απο την Εθνική μας αυτός που άρεσε είναι ο Σάμαρης που έχει περιθώρια βελτίωσης.

Έχει καλά πόδια και μπορεί να βοηθήσει τόσο σε ανασταλτικό όσο και σε οργανωτικό επίπεδο την ομάδα μας.

Ο Γερμανός προπονητής μας φαίνεται οτι “διαβάζει” καλά το παιχνίδι κάνει σωστές κινήσεις αλλα θα πρέπει να είναι λίγο πιο ζωηρός στην διάρκεια του αγώνα για να ανεβάζει και την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών μας.

Σίγουρα η πρόκριση έχει ακόμα δρόμο και δεν θα είναι εύκολη υπόθεση.

Πάντως αυτή η ομάδα που απο παιχνίδι σε παιχνίδι θα είναι και καλύτερη έδειξε οτι μπορεί να το παλέψει και να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η Ελληνική Αστυνομία προκειμένου να αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο στην διάρκεια της επίσκεψης του Αμερικανού πρόεδρου απέκλεισε όλο το κέντρο της Αθήνας και έβαλε λουκέτο για τις δύο αυτές ημέρες στα σχολεία της περιοχής.

Είναι αυτό που λέμε πονάει κεφάλι , κόβεις κεφάλι.

Η βόμβα που έπεσε στην Γαλλική Πρεσβεία την προηγούμενη εβδομάδα άλλαξε τον σχεδιασμό.

Η καλύτερη παρουσία στον Μαραθώνιο της Αθήνας που έχει μετατραπεί σε πασαρέλα ήταν αναμφισβήτητα αυτή της Έλλης Στάη που αν και κοντά στα 70 , αν δεν τα έχει περάσει είναι σε άριστη φόρμα.

Αδύνατη και γυμνασμένη η Έλλη είναι έτοιμη να φάει τον τόπο.

Με ολόσωμη κολά φόρμα έτρεμε μερικά χιλιόμετρα και στην πρώτη στροφή που βρήκε “την έκανε” γιατί δεν είναι και για να τερματίζει.

Πάντως το εφέ της το έκανε όπως και τόσοι άλλοι επώνυμοι.

Ο ΟΜΠΑΜΑ έρχεται στην Ελλάδα και δεν πάει Τουρκία και να δείτε που και ο διάδοχος του ο Τράμπ κάποια στιγμή θα έρθει στην γειτονιά μας , θα σταματήσει στον φίλο του τον Ερντογάν και εμας θα μας αγνοήσει.

Ετσι είναι αυτά.

Οταν τα έχεις καλά με τον έναν δεν μπορεί να τα έχεις και με τον άλλο.

Αφήστε που ο άλλος είναι παραδωμένος στον Σουλτάνο Ερντογάν που φαίνεται οτι έχουν πολύ καλές σχέσεις απο καιρό και οχι τώρα που έγινε πρόεδρος.

Τώρα όσο αφορά το περίφημο δείπνο αυτό τελικά έγινε χωρίς την αντιπολίτευση εκτός απο την αξιωματική και τον Κυριάκο γιατί ίσως η κυβέρνηση ήθελε το τραπέζι αυτό να γίνει σε πιο κλειστό κύκλο και να αποφύγει τις φανφάρες.

Χωρίς γυναίκες , χωρίς αντιπολίτευση καταλαβαίνετε οτι τραπέζι έγινε σε ένα κλίμα πολύ μπιζ – μπι – ζε.

Διαβάσαμε στο διαδίκτυο οτι όταν ο Αλέξης Τσίπρας πήγε προχθές στο μπούθ στο γήπεδο Καραϊσκάκη όπου ήταν οι διεθνείς της Εθνικής μας  με τον άθλο του 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας ο Ντέμης Νικολαϊδης αποχώρησε για τους δικούς του λόγους και επέστρεψε ξανά όταν ο έλληνας πρωθυπουργός έφυγε και πήγε και έκατσε στην θέση του στα επίσημα του γηπέδου.

Φαίνεται ο Ντέμης είναι απο αυτούς που δεν συγχώρεσαν την κωλοτούμπα του Αλέξη που άλλα έλεγε ώς αντιπολίτευση και άλλα έκανε ώς κυβέρνηση.

Αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης