• 29 Μαρτίου 2024,

Έχουμε μετατρέψει τα σπίτια μας σε ταβέρνες

 Έχουμε μετατρέψει τα σπίτια μας σε ταβέρνες

Μια  τελευταία ανηφόρα μας έμεινε …

Προβληματισμός και μάλιστα έντονος στην κυβέρνηση για το τι θα γίνει τις επόμενες 40 ημέρες και μέχρι να φτάσουμε στις 14 Μαΐου που η Ελλάδα ανοίγει οριστικά και αμετάκλητα.

Φαίνεται, σύμφωνα με την επιδημιολογική εικόνα της χώρας, και κυρίως με τα στοιχεία τα οποία έχουν στα χέρια τους οι επιστήμονες από τα λύματα σε διάφορες περιοχές που δίνουν τις τάσεις της πανδημίας ότι δεν πάμε καλά και ότι ζούμε μία ακόμα έξαρση στην κορύφωση του τρίτου κύματος.

Ο δρόμος θα είναι ανηφορικός και δύσκολος που θα δοκιμάσει τις αντοχές όλων μας.

Κάπου έχει χαθεί και η μπάλα αλλά αυτό είναι νομίζω  ότι μέχρι ένα σημείο ήταν και αναμενόμενο αφού ο αντίπαλος που βρήκαμε για πρώτη μάλιστα φορά απέναντι μας είναι ιδιαίτερα δύσκολος και παίζει ένα σύστημα που ακόμα δεν έχουμε κατανοήσει πλήρως.

Αν και χάνουμε με πολλά γκολ διαφορά από το πρώτο ημίχρονο φαίνεται ότι στο δεύτερο θα το γυρίσουμε και στο τέλος του αγώνα θα είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε την νίκη.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το δεύτερο αυτό ημίχρονο φαίνεται ότι έχει πολλές καθυστερήσεις και μοιάζει να είναι ατελείωτο.

Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο εκτός από υπομονή και κουράγιο.

 

Όσο αφορά τις σκέψεις της κυβέρνησης για το ΠΑΣΧΑ  να ανάψει «πράσινο φως» σε όσους έχουν εμβολιαστεί δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα αφού θα αδικήσει όλους αυτούς που δεν έχουν εμβολιαστεί , χωρίς δική τους ευθύνη, και θα τους κρατήσει μακριά από τα αγαπημένα τους χωριά.

Το μέτρο για τις μετακινήσεις το ΠΑΣΧΑ θα πρέπει να είναι οριζόντιο.

 

Και άλλος Μαρινάκης εμπλέκεται σε τηλεοπτικό  σήριαλ  που προβάλλεται από το ΜΕΓΚΑ .

Ο λόγος για το σήριαλ «ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ», που προβάλλεται κάθε Κυριακή βράδυ στις 9.

Ο Μαρινάκης που εμπλέκεται σε αυτό το καινούργιο σήριαλ δεν είναι σίγουρα ο Βαγγέλης  και έχω την εντύπωση ότι έχει την σκηνοθετική ευθύνη του σήριαλ.

Τελικά αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε γιατί ο Μαρινάκης , ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έκανε τα πάντα προκειμένου να αποκτήσει σε πρώτη φάση, και να αναστήσει σε δεύτερη το ΜΕΓΚΑ.

 

Όλο αυτό το διάστημα που είναι κλειστή η εστίαση οι περισσότεροι Έλληνες έχουμε μετατρέψει τα σπίτια μας σε ταβέρνες.

Την μία εβδομάδα γινόμαστε ΧΑΣΑΠΟΤΑΒΕΡΝΑ την άλλη ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ και την παράλλη ΙΤΑΛΙΚΗ ΠΙΤΣΑΡΙΑ.

Έχουμε δοκιμάσει όλα τα μοντέλα , έχουμε εξαντληθεί, έχουμε κουραστεί  και θέλουμε επιτέλους να βγούμε έξω σαν άνθρωποι να πιούμε τον καφέ μας και να πάμε στην αγαπημένη μας ταβέρνα να πιούμε τα τσίπουρα μας.

Να πάρουμε πίσω τις ζωές μας δηλαδή …

 

Τέλος έχει αρχίσει να μας κουράζει και αυτή η καιρική αστάθεια των τελευταίων ημερών που συνοδεύεται και από πολύ περίεργες θερμοκρασίες.

Περιμένουμε άμεσα βελτίωση σε όλα τα επίπεδα.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή συνέχεια.

ΑΛΟΡΑ!

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης