Έχουμε να φάμε Μυρτώ στη μάπα αυτή την εβδομάδα …

 Έχουμε να φάμε Μυρτώ στη μάπα αυτή την εβδομάδα …

Η εβδομάδα που ξεκίνησε είναι η εβδομάδα της  αλλαγής της ώρας από την θερινή στην χειμερινή και είναι η εβδομάδα της Εθνικής μας επετείου της 28ης του Οκτώβρη με την Αλίκη Βουγιουκλάκη να βγαίνει και πάλι μπροστά ως η «δασκάλα με τα χρυσά μαλλιά».

Στην ταινία αυτή η Αλίκη είναι η Μυρτώ η δασκάλα  και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ που γνωρίζει , ερωτεύεται και παντρεύεται είναι ο  Στέφανος.

Πατέρας του Στέφανου και πεθερός της Αλίκης ο Παντελής Ζερβός που είναι και ο πάρεδρος του χωριού.

Κλασική ταινία που έχουμε δει πάνω από 150 φορές αλλά δεν μας χαλάει να την ξαναδούμε.

Τέλος να έχετε υπόψη σας ότι αυτή είναι η ταινία στην οποία ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ έχει αρχίσει να « γεμίζει».

Από εκείνη την ταινία και μετά τα νούμερα στην ζυγαριά μόνο ανεβαίνανε με αποτέλεσμα κάποια στιγμή ο δημοφιλής ηθοποιός να γίνει υπέρβαρος.

 

Με πολλά προβλήματα ο Ολυμπιακός απέναντι στην ‘Αιντραχτ Φρανκφούρτης κυρίως στην αμυντική λειτουργία του αφού ο Παπασταθόπουλος  ο Σωκράτης έχει  μεγαλώσει και δεν διαθέτει τα αντανακλαστικά που πρέπει απέναντι σε μία ομάδα που έτσι και αλλιώς είναι δύο κλικ πάνω από τον Ολυμπιακό στην ταχύτητα.

Αυτή η ομάδα  βέβαια μία εβδομάδα πριν κερδίσει τον Ολυμπιακό κέρδισε την Μπάγερν για να μην νομίζετε ότι είναι καμιά τυχαία.

 

Καλός ο καιρός φαίνεται ότι θα είναι και την τελευταία εβδομάδα του Οκτώβρη χωρίς φαινόμενα τουλάχιστον μέχρι και την Πέμπτη.

Θερμοκρασίες πολύ καλές για την εποχή και κυρίως πολύ λογικές.

 

Ίσως να είναι η πρώτη φορά που η εκλογή ενός υποψήφιου προέδρου κόμματος απειλή να διαλύσει το ίδιο το κόμμα !

Γιωργάκη προχώρα σε θέλει όλη η χώρα !

 

΄Ισως να είναι και σωστή η πρόταση φέτος στην παρέλαση της 28η του Οκτώβρη να μην παρελάσουν οι Σύλλογοι που είναι αρκετοί και στην ουσία είναι μία άλλη παρέλαση μέσα στην παρέλαση.

Όταν η διάρκεια της παρέλασης στην Καβάλα είναι μία ώρα και την μισή την τρώμε με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους καταλαβαίνετε τι γίνεται και καταλαβαίνετε πόσο θα αποσυμπιεστεί όλη η  διαδικασία αν εξαιρεθούν φέτος οι Σύλλογοι.

Οι πολιτιστικοί σύλλογοι είναι τόσοι πολλοί στην Καβάλα (ζωή να έχουν) που θα πρέπει και όταν τελειώσουμε οριστικά με την πανδημία να εξετάσουμε το ενδεχόμενο οι παρελάσεις να γίνονται δύο ημέρες.

Την πρώτη ημέρα πολιτιστικοί σύλλογοι και σχολεία και την δεύτερη μέρα ο στρατός.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης