Έχουν ξεκινήσει οι προεγγραφές στον Εκκλησιαστικό Βρεφονηπιακό Σταθμό

 Έχουν ξεκινήσει οι προεγγραφές στον Εκκλησιαστικό Βρεφονηπιακό Σταθμό

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΒΡΕΦΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΩΝ ΣΤΟΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΦΙΛΙΠΠΩΝ,ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΘΑΣΟΥ

Εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς 2018-2019 η τοπική μας Εκκλησια φροντίζει, μεταξύ των άλλων, για την διασφάλιση των απαραιτήτων προϋποθέσεων για την ομαλή λειτουργία του Εκκλησιαστικού Βρεφονηπιακού Σταθμού «Κιτσικοπούλειο» και την ασφαλή  φιλοξενία βρεφών και νηπίων σε αυτόν.

Οι προεγγραφές για την ΔΩΡΕΑΝ φιλοξενία παιδιών ανέργων η αυτοαπασχολουμένων η εργαζομένων μητέρων στον ιδιωτικό τομέα, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του προγράμματος ΕΣΠΑ, έχουν ξεκινήσει και θα διαρκέσουν μέχρι τις 3 Ιουλίου. Παράλληλα για τις περιπτώσεις οικογενειών, που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις του προγράμματος, θα υπάρξει μέριμνα για την εξυπηρέτησή τους με ευνοϊκούς όρους και χαμηλά τροφεία, όπως, άλλωστε, επιτάσσει και ο μη κερδοσκοπικός χαρακτήρας του Ιδρύματος.

Οι ενδιαφερόμενοι Γονείς παιδιών από οκτώ (8) έως πενήντα έξι (56) μηνών δυνάνται να απευθύνωνται καθημερινά στη Γραμματεία του Σταθμού, στην περιοχή του Βύρωνος πλησίον του ιερού Ναού της Μεταμορφώσεως Καβάλας και στον αριθμό τηλεφώνου 2510-244. 817.

 

Διαβάστε επίσης