• 4 Μαΐου 2024,

Ευχαριστίες στην Ορθοπεδική Κλινική του νοσοκομείου Καβάλας

 Ευχαριστίες στην Ορθοπεδική Κλινική του νοσοκομείου Καβάλας

Συμπληρώθηκε ένας μήνας από την εισαγωγή της μητέρας μου στην Ορθοπεδική Κλινική του νοσοκομείου Καβάλας, εκεί όπου στις 22 Μαΐου υποβλήθηκε σε ολική αρθροπλαστική επέμβαση δεξιού γονάτου από τον χειρούργο Σάββα Σαρικλόγλου. Η επιλογή του γιατρού διόλου τυχαία δεν ήταν αφού όλες οι πληροφορίες συνέκλιναν στο αυτό συμπέρασμα. Εάν επιθυμούσαμε απόλυτη επιτυχία σε μία δύσκολη εγχείρηση θα έπρεπε να αναμένουμε στη λίστα ασθενών επί 1,5 χρόνο ώστε να εμπιστευθούμε τα έμπειρα χέρια του Σάββα Σαρικλόγλου. Αυτό λοιπόν πράξαμε και νιώθουμε απόλυτα ικανοποιημένοι οικογενειακώς, για την επιτυχία και την αίσια μετεγχειρητική πορεία της μητέρας μου.

Η επέμβαση ήταν πολύωρη και δύσκολη, όπως άλλωστε μου εξήγησε ο Σάββας Σαρικλόγλου, αμέσως μετά την έξοδό του από την αίθουσα του χειρουργείου. Το δεξί γόνατο ήταν εντελώς κατεστραμμένο κι έτσι αναγκάστηκε να το δημιουργήσει εξαρχής προκειμένου να λειτουργήσει φυσιολογικά, επιτρέποντας στην ασθενή να αποκτήσει την παλαιότερη ευκινησία της.

Η καλή δουλειά που έκανε ο Σάββας Σαρικλόγλου φάνηκε από τις πρώτες κιόλας ημέρες. Η πιστή υπακοή της ασθενούς στις οδηγίες του γιατρού και οι φυσιοθεραπείες της επιτρέπουν σήμερα κιόλας, μόλις ένα μήνα μετά, να κινείται με σχετική ευκολία που σταδιακά αυξάνεται κάθε ημέρα.

Γνωρίζοντας τις δυσκολίες λειτουργίας που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους όλα τα νοσοκομεία της χώρας, μεταξύ αυτών φυσικά και το καβαλιώτικο, γνωρίζοντας τις τεράστιες ελλείψεις προσωπικού που αναγκάζει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό να εργάζεται ακατάπαυστα και φιλότιμα, οφείλω να ομολογήσω ότι η παροχή των υπηρεσιών υγείας που δέχθηκε η μητέρα μου κυριολεκτικά με εξέπληξε θετικά.

Γι’ αυτό και θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμότατα και ειλικρινέστατα τον χειρούργο ορθοπεδικό Σάββα Σαρικλόγλου και όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Ορθοπεδικής Κλινικής του νοσοκομείου Καβάλας για την αντιμετώπιση που επεφύλαξαν στη μητέρα μου Ελένη Θασίτου και γενικότερα στην ευρύτερη οικογένειά μου. Μάλιστα, η μητέρα μου έμεινε τόσο ικανοποιημένη ώστε ήδη κατέθεσε αίτημα ένταξης στη λίστα αναμονής, προκειμένου να λάβει σειρά για ανάλογη αρθροπλαστική επέμβαση και στο αριστερό της γόνατο. Συστήνω ανεπιφύλακτα το νοσοκομείο Καβάλας σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, μικρότερης ή μεγαλύτερης κλίμακας.

ΒΟΥΛΑ ΘΑΣΙΤΟΥ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ

Διαβάστε επίσης