Έφοδος της Αστυνομίας στο Ταχυδρομείο, έλεγχοι σε Αστικά – Ταξί

 Έφοδος της Αστυνομίας στο Ταχυδρομείο, έλεγχοι σε Αστικά – Ταξί

Η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας πραγματοποίησε χθες αρκετούς ελέγχους κυρίως σε αστικά λεωφορεία που εκτελούσαν προγραμματισμένα δρομολόγια. Τα σταματούσε στην κεντρική πλατεία, ακριβώς μπροστά από το Επιμελητήριο.

Αστυνομικοί έμπαιναν μέσα στα οχήματα και έκαναν έλεγχο για τη χρήση μάσκας.

Όλοι οι οδηγοί των αστικών λεωφορείων χρησιμοποιούσαν μάσκα και είχαν καλύψει το πρόσωπό τους. Δεν συνέβη όμως το ίδιο με αρκετούς επιβάτες.

Οι τροχονόμοι απέφυγαν να βεβαιώσουν πρόστιμο, ειδικά όταν τα άτομα χωρίς μάσκα ήταν ηλικιωμένα. Έκαναν σε αυτά δριμύτατες παρατηρήσεις. Την ίδια ώρα ελέγχθηκαν αυτοκίνητα ταξί. Βρέθηκε τουλάχιστον ένας οδηγός που δεν φορούσε μάσκα, στον οποίο επιβλήθηκε πρόστιμο. Ο οδηγός φέρεται να μην χρησιμοποιούσε τη μάσκα αλλά να την έβαλε λίγα μέτρα πριν τον σταματήσει ο τροχονόμος. Το γεγονός έπεσε στην αντίληψή του αστυνομικού ο οποίος βεβαίωσε την παράβαση.

Ο πελάτης μέσα στο αυτοκίνητο Ταξί χρησιμοποιούσε κανονικά μάσκα. Αστυνομικός έκανε έφοδο το πρωί στο ταχυδρομικό κατάστημα Καβάλας επειδή όπως είπε στο διευθυντή του υπήρχε καταγγελία για πολίτη που δεν χρησιμοποιούσε μάσκα.

Όντως υπήρξε ένας τέτοιος πολίτης αλλά εμείς τον απομακρύναμε, απάντησε ο διευθυντής του ταχυδρομικού καταστήματος. Την ώρα του ελέγχου άπαντες υπάλληλοι και πολίτες μέσα στο ταχυδρομικό κατάστημα χρησιμοποιούσαν μάσκα και έτσι ο αστυνομικός αποχώρησε χωρίς να βεβαιώσει καμία παράβαση. Με εντολή του αστυνομικού διευθυντή Γιάννη Καραμανλή οι έλεγχοι θα γίνονται συνεχώς και παντού στην πόλη και τον υπόλοιπο νόμο για την τήρηση όλων των μέτρων. Παλαιών και καινούργιων.

Διαβάστε επίσης