Ευθύνες στην άλλη πλευρά από τον Α. Καραγιαννίδη

 Ευθύνες στην άλλη πλευρά από τον Α. Καραγιαννίδη

Στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ μίλησε χθες ο Αντώνης Καραγιαννίδης, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καβάλας. Μέχρι και τις εκλογές του Δεκέμβρη ο κ. Καραγιαννίδης ήταν μέλος του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου και της προηγούμενης διοικητικής επιτροπής. Αν και κλήθηκε, ωστόσο δεν παραβρέθηκε την Τετάρτη στη διαδικασία παράδοσης – παραλαβής της διοικητικής επιτροπής, της οποίας η θητεία έληξε, στη νεοεκλεγμένη επιτροπή του Δεκέμβρη.

Όπως μας εξήγησε, απουσίαζε από τη διαδικασία παράδοσης – παραλαβής επειδή ενημερώθηκε την τελευταία στιγμή και είχε άλλη προγραμματισμένη επαγγελματική υποχρέωση. «Καλά που δεν πήγα, διότι αν ήμουν εκεί θα μαλώναμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καραγιαννίδης. Σχετικά με το κλίμα έντασης που διατηρείται στο εσωτερικό του Επιμελητηρίου ακόμη και μετά τις εκλογές του Δεκεμβρίου, ο κ. Καραγιαννίδης σημείωσε πως η παράταξή του δεν έχει διάθεση να ρίξει λάδι στη φωτιά. Εκ του αποτελέσματος των εκλογών, παρατήρησε, φάνηκε ότι θα μπορούσαμε να πούμε περισσότερες αλήθειες. Κάποια άτομα, συμπλήρωσε, τις ζητούσαν.

Ασκώντας κριτική στον πρόεδρο Μάρκο Δέμπα, ο Αντώνης Καραγιαννίδης επεσήμανε: «Ο κ. Δέμπας είπε ότι οι εκλογές τελείωσαν και προχωρούμε όλοι μαζί. Στην εκλογή όμως εφορευτικής επιτροπής, κατά την πρώτη συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου, προτάθηκαν αποκλειστικά σύμβουλοι της πλειοψηφίας. Κάτι που σ’ εμάς αποδεικνύει ότι ο κ. Δέμπας δεν έχει καμία διάθεση να συνεργαστεί. Ίσως κάποιοι να τον κατευθύνουν».

Ο κ. Καραγιαννίδης, εμμέσως πλην σαφώς άφησε να εννοηθεί ότι εκείνος που καθοδηγεί και κατευθύνει τη νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου είναι ο απερχόμενος πρόεδρος Άγγελος Τσατσούλης.

Διαβάστε επίσης