• 20 Απριλίου 2024,

Έγγραφο του Λιμεναρχείου για πιο καθαρό λιμάνακι των Σφαγείων

 Έγγραφο του Λιμεναρχείου για πιο καθαρό λιμάνακι των Σφαγείων

Με έγγραφο που στέλνει στο Δήμο Καβάλας, στο σύλλογο παράκτιων αλιέων της περιοχής και στο σύλλογο ΓΡΙ ΓΡΙ “Μακεδονία”, το Λιμεναρχείο Καβάλας αναφέρει τα ακόλουθα:

«Σας γνωρίζουμε ότι η υπηρεσία μας έγινε δέκτης καταγγελιών που αφορούν στην ύπαρξη άχρηστων αντικειμένων και απορριμμάτων στον προβλήτα του λιμενίσκου Σφαγείων Καβάλας, γεγονός που πέραν της αντιαισθητικής εικόνας και δυσοσμίας που προκαλούν εγκυμονούν κινδύνους τόσο για τη δημόσια υγεία όσο και για τη ρύπανση της θάλασσας αφού είναι εύκολη η παράσυρση των απορριμμάτων από τα νερά των βροχοπτωσέων.

Στα πλαίσια της εύρυθμης λειτουργίας του εν λόγο χώρου παρακαλούμε για την άμεση λόγω αρμοδιότητας ανάληψη ενεργειών απομάκρυνσης τους προς αποφυγή ρύπανσης της θάλασσας και τη διατήρηση της δημόσιας υγείας και τάξης.

Σύλλογοι ΓΡΙ ΓΡΙ “Μακεδονία” και παράκτιων αλιέων Καβάλας (Σφαγεία) στους οποίους κοινοποιείται το παρόν παρακαλούνται για την ενημέρωση των μελών τους επί του ανωτέρω θέματος. Κυβερνήτες Α/Κ σκαφών που ελλιμενίζονται στο λιμενίσκο Σφαγείων ομοίως όπως καταβάλουν κάθε προσπάθεια για τη διατήρηση της καθαριότητας, ευπρεπισμού και ευταξίας των κρηπιδωμάτων και των θαλάσσιων χώρων του λιμενίσκου».

Διαβάστε επίσης