• 20 Απριλίου 2024,

Εγκαίνια του νέου γηπέδου μπάσκετ στο Δάτο με φιλική αναμέτρηση και βράβευση του Βαγγέλη Αλεξανδρή (φωτογραφίες)

 Εγκαίνια του νέου γηπέδου μπάσκετ στο Δάτο με φιλική αναμέτρηση και βράβευση του Βαγγέλη Αλεξανδρή (φωτογραφίες)

Σε μια όμορφη αθλητική γιορτή, με τη συμμετοχή δεκάδων παιδιών από τα τμήματα υποδομής των “Μακεδόνων” και των “Πανθήρων”, μετατράπηκαν το βράδυ της Πέμπτης 15 Σεπτεμβρίου 2022 τα εγκαίνια του νέου γηπέδου μπάσκετ στο Δάτο!

Οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε διάφορες ασκήσεις επίδειξης, σε διαγωνισμούς τριπόντων και ελευθέρων βολών και σε μια φιλική αναμέτρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας απέσπασαν το δυνατό χειροκρότημα των κατοίκων του χωριού που κατέκλυσαν από νωρίς την εν λόγω κυψέλη αθλητισμού!

Πριν από την έναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων, βραβεύτηκε από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Πολυστύλου – Δάτου – Μικροχωρίου, Γιώργο Λόλακα, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, πρώην καλαθοσφαιριστής των μεγάλων ομάδων της Θεσσαλονίκης (ΑΡΗ, ΠΑΟΚ, ΗΡΑΚΛΗ) και προπονητής πολλών ομάδων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μετά το πέρας του φιλικού αγώνα, απονεμήθηκαν κύπελλα και μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες! Στις ευχάριστες στιγμές των χθεσινών εγκαινίων συγκαταλέγεται και η εμφάνιση της νεοσύστατης ομάδας cheerleaders των Πανθήρων, η οποία, υπό την καθοδήγηση της προπονήτριας, Κάλυς Στασίμου, έκλεψε κυριολεκτικά τις εντυπώσεις!

Στα εγκαίνια του νέου γηπέδου μπάσκετ του Δάτου – Μικροχωρίου, παρέστησαν ο αρχιερατικός αιδεσιμολογιώτατος πάτερ Λευτέρης Κωνσταντίνιδης, ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, οι Αντιδήμαρχοι Πρωτογενούς Τομέα και Κοινοτήτων, Θόδωρος Παπαδόπουλος, Παιδείας και Πολιτισμού, Απόστολος Μουμτσάκης και Ποιότητας Ζωής, Κυριάκος Σταυρίδης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Απόστολος Χρόνης, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Καβάλας, Χριστίνα Ταβουλτσίδου, οι Αντιπεριφερειάρχες Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Χρήστος Γάκης και Αλιευτικής Πολιτικής, Ανδρέας Καραγιώργης, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Μάκης Παπαδόπουλος και Ανέστης Τσουρουκίδης, η Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Καβάλας, Ανθή Χατζηφραντζή και οι εκπρόσωποι των Μακεδόνων και των Πανθήρων, Τάσος Σερεμέτης και Χριστίνα Κουρβούλη αντίστοιχα.

πηγή: Δήμος Καβάλας

Διαβάστε επίσης