Εγκαινιάζεται το απόγευμα η KavalaExpo 2022

 Εγκαινιάζεται το απόγευμα η KavalaExpo 2022

Με μια συνέντευξη τύπου που κι αυτή δύο χρόνια δεν υπήρχε, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μάρκος Δέμπας (φωτογραφία) αναφέρθηκε χθες το μεσημέρι στην σημερινή έναρξη της έκθεσης KavalaExpo 2022.

Προσκαλώντας στο γεγονός τους όλους κατοίκους του Ν. Καβάλας και της ευρύτερης περιοχής. Τα εγκαίνια θα κάνει ο Νίκος Παναγιωτόπουλος -ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης- κι έχουν προγραμματιστεί για τις 8:30 σήμερα το απόγευμα. Η έκθεση επανέρχεται μετά από διακοπή δύο ετών λόγω πανδημίας.

Νωρίτερα σε ειδική εκδήλωση θα δοθεί το όνομα του Τάσου Μεταξά στο συνεδριακό χώρο του κτιρίου. Οφειλόμενη τιμή σε έναν άνθρωπο που έφυγε πρόωρα από τη ζωή και τόσο πολύ είχε ενδιαφερθεί και εργαστεί και για την έκθεση και για το ακίνητο. Ο κ. Μεταξάς πέρα από συνδικαλιστής στον τομέα του, διετέλεσε και μέλος διοικήσεων του Επιμελητηρίου.

Στο γεγονός των εγκαινίων θα βρίσκονται επίσης η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Χριστιάνα Καλογήρου. Λίγο πριν θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους αγροτών.

Θα είναι επίσης η Καλλιόπη Μπουρτζάλα εντεταλμένη σύμβουλος του Υπουργείου Ανάπτυξης, ο Γιάννης Μασούτης πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, ο Γιώργος Καββαθάς της ΓΣΕΒΕΕ και ο κ. Καρανίκας της ΕΣΕΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολιτιστικές, γαστρονομικές και άλλες δράσεις που όλες θα είναι δωρεάν.

Ο εκθεσιακός χώρος γέμισε από εκθέτες, είπε ο κ. Δέμπας. Και συνέχισε: «Είναι η επανεκκίνηση του θεσμού για να μείνει η έκθεση ζωντανή.  Θα είναι λαμπρή και πάνω απ’ όλα χρήσιμη για τις επιχειρήσεις. Είναι αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή».

Διαβάστε επίσης