• 18 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Έγκριση τεχνικού προγράμματος με ολίγο από κακοκαιρία

 Έγκριση τεχνικού προγράμματος με ολίγο από κακοκαιρία

Την προσεχή Δευτέρα και όχι αύριο Πέμπτη θα συνεδριάσει εκ νέου το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Η απόφαση αλλαγής της ημέρας της επόμενης συνεδρίασης πάρθηκε στην έναρξη της προηγούμενης (προχθές) κατόπιν γενικού αιτήματος. Το διατύπωσαν, κάθε ένας με τον τρόπο του, όλοι όσοι αύριο Πέμπτη θα πρέπει να βρίσκονται στη συνέλευση στην Αθήνα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ). Η συνέλευση είναι σημαντική αφού σε αυτήν θα εκλεγεί νέο διοικητικό συμβούλιο. Για το οποίο υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι, συμπεριλαμβανομένου του ενδιαφέροντος και των κομμάτων. Την πρόταση αναβολής της αυριανής συνεδρίασης κατέθεσε πρώτη η κ. Τσανάκα ενώ συμφωνήθηκε συζήτηση πριν την ημερήσια διάταξη να γίνει στη συνεδρίαση τη Δευτέρα.

Παρόλα αυτά ο Μάκης Παπαδόπουλος έδειξε μία ακόμη φορά τη… συμπάθεια του προς το Δήμαρχο. Τον χαρακτήρισε «τουρίστα», περιλαμβάνοντας τον χαρακτηρισμό στην κριτική για τη μη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου για τα θέματα της κακοκαιρίας. Η συνεδρίαση που αναβλήθηκε συνέπεσε με τις ημέρες των βροχοπτώσεων την προηγούμενη εβδομάδα.

Η σε υψηλούς τόνους παρέμβαση του Μάκη Παπαδόπουλου προκάλεσε «κακοκαιρία» εντός της αίθουσας. Ο κ. Μουριάδης του απάντησε σε υψηλούς τόνους, εμπλέκοντας στη συζήτηση και το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής. Ο κ. Παπαδόπουλος σχολίασε συνεντεύξεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό τον οποίο χαρακτήρισε. Κι ο Θ. Μουριάδης έκανε το ίδιο για άλλον ραδιοφωνικό σταθμό. Η αντιπαράθεση δεν είχε ουσία κι έτσι τέλειωσε γρήγορα, χωρίς σε αυτήν να εμπλακεί κανείς άλλος δημοτικός σύμβουλος.

Στη συνέχεια ο αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Ιακωβίδης παρουσίασε το τεχνικό πρόγραμμα του 2020. Η διαδικασία ήταν συγκεκριμένη και το πρόγραμμα ουσιαστικά εγκρίνονταν από μόνο του (νέος νόμος). Παρόλα αυτά δήλωσαν ότι το ψηφίζουν και οι παρατάξεις της κ. Τσανάκα (ουσιαστικά είναι δικό μας, είπε η πρώην Δήμαρχος) – Βαγγέλη Παππά. Τα έκτακτα θέματα που εγκρίθηκαν αφορούν τους εκπροσώπους του Δήμου Καβάλας σε Εργοανάπτυξη- Βιοτεχνικό Πάρκο. Η απόφαση αναφέρει ότι «… εγκρίνεται ομόφωνα ο ορισμός εκπροσώπων του Δήμου Καβάλας με τους αναπληρωτές τους, προκειμένου να συμμετέχουν: α)στην επικείμενη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Αναπτυξιακής Εταιρείας υπό την επωνυμία «ΕΡΓΟΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣΑ.Ε.» της Π.Α.Μ.- και β) στο Διοικητικό Συμβούλιο της ως εξής: α)στη Γενική Συνέλευση ,τον Δήμαρχο Καβάλας κ. Μουριάδη Θεόδωρο  με αναπληρωτή του τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Σταυρίδη Κυριάκο». Αντίστοιχα για τις διαδικασίες στο Βιοτεχνικό Πάρκο τους Μουριάδη Θόδωρο, Παπαδόπουλο Θόδωρο.

Διαβάστε επίσης