Είχαμε αρκετά χρόνια να δούμε τόσο κόσμο στην κεντρική πλατεία

 Είχαμε αρκετά χρόνια να δούμε τόσο κόσμο στην κεντρική πλατεία

Η συνάντηση του Μητσοτάκη με τον Ερντογάν  στην Αθήνα πήγε πολύ καλά και χωρίς απρόοπτα αφού ο Ερντογάν δεν είχε διάθεση για «μπηχτές» όπως έγινε και κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στην Γερμανία.

Είχε καλή διάθεση και ήρθε για να χτίσει και όχι για να γκρεμίσει.

Η επίσκεψη αυτή αφήνει σίγουρα θετικό αποτύπωμα και πλέον έχει ανανεωθεί το ραντεβού μέσα στο 2024  το οποίο μάλιστα θα είναι και κορυφής.

 

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στην εντατική του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας δίνει ο αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά έξω από γήπεδο Μελίνα Μερκούρη στου Ρέντη κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για το League Cup του βόλεϊ ανδρών.

Ο αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά στον μηρό από ναυτική φωτοβολίδα με τους γιατρούς του νοσοκομείου να καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον σώσουν.

Δηλαδή ρε παδιά έλεος !

Τόση καφρίλα και μάλιστα αθεράπευτη …

 

Είναι πλέον λαϊκή απαίτηση να βρεθεί το κάθαρμα που βασάνισε μέχρι θανάτου το  σκυλάκι ράτσας Χάσκι στην Αράχωβα.

Θα πρέπει πάση θυσία να βρεθεί και να τιμωρηθεί παραδειγματικά.

 

Τόσο κόσμο στην Κεντρική πλατεία της Καβάλας είχαμε να δούμε πάρα πολλά χρόνια.

Όλη η πλατεία γεμάτη για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και εν συνεχεία για την συναυλία της ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ που κατέβασε τη νεολαία στο κέντρο της πόλης αλλά λόγω βροχής η συναυλία της τελείωσε πρόωρα.

Πάντως η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ υποσχέθηκε ότι θα μας ξανά έρθει.

 

Μετά από ένα χειμερινό Σαββατοκύριακο ο καιρός από σήμερα βελτιώνεται και τα φαινόμενα υποχωρούν.

Μάλιστα αυτή η εβδομάδα καιρικά σύμφωνα με τους μετεωρολόγους θα θυμίζει περισσότερο Φθινόπωρο παρά  Άνοιξη.

 

Απάντηση στα σχόλια που προκάλεσε η υπόκλιση κατά την είσοδο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο έδωσε ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης.

Ο κ. Γεραπετρίτης, μετά την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου στην Αθήνα, παραχώρησε συνέντευξη στην ΕΡΤ και τον δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά, όπου, μεταξύ άλλων, σχολίασε την κίνηση υπόκλισης που έκανε κατά την είσοδο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο, τονίζοντας πως η υπόκλιση δεν ήταν για τον Τούρκο πρόεδρο, αλλά «για την αρχηγό του κράτους μας.

 

Συγκινητικός ο Βαγγέλης ο Αγγελής στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα που έστειλε το πρωί της Παρασκευής μέσα από το ραδιόφωνο της Παρασκευής.

«Αγαπήστε και στηρίξτε την ομάδα» είπε με νόημα στο τέλος και δήλωσε βέβαιος ότι του χρόνου η ομάδα θα αγωνίζεται στην Super League 2.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης