Dark Mode Light Mode

Ειδική επιχείρηση της αστυνομίας λόγω 3 πιτ μπουλ!

Μεσημέρι της Τρίτης (27/1) σε κατοικία στην Καβάλα η Αστυνομική Διεύθυνση έκανε επιχείρηση και έρευνα για υπόθεση ναρκωτικών. Συνελήφθησαν δύο άνδρες, κατά πληροφορίες κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Στην οικία λέγεται ότι βρέθηκαν ποσότητες χασίς και κοκαΐνης. Μαζί με χρηματικό ποσό.

Επειδή εντός υπήρχαν 4 σκυλιά, τα τρία ήταν πιτ μπουλ, προηγήθηκε προσπάθεια απομάκρυνσης τους. Κατά τις ίδιες πληροφορίες και όσο διαρκούσε η επιχείρηση και η έρευνα για τα ναρκωτικά, τα ζώα φιλοξενήθηκαν (κατόπιν εισαγγελικής εντολής) στο δημοτικό κυνοκομείο. Η υπόθεση πήρε το δρόμο της στη δικαιοσύνη.

*Το απόγευμα της Τρίτης στην οδό Κ. Τσολάκη συνελήφθη οδηγός ΙΧ. Οδηγούσε επικίνδυνα, μετά από έλεγχο βρέθηκε να είναι υπό την επήρεια αλκοόλ. (Και για τα δύο περιστατικά υπήρξαν αναλυτικότερα δελτία τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας)

Προηγούμενο άρθρο

Η μεγάλη αλλαγή στην εκδήλωση κοπής πίτας του Επιμελητηρίου Καβάλας

Επόμενο άρθρο

Η Περιφέρεια ΑΜΘ προσέφυγε στη Διαιτησία για τα Λουτρά