Είναι εφικτό να ανοίξουν εστίαση και καφέ προς στα τέλη του Απρίλη

 Είναι εφικτό να ανοίξουν εστίαση και καφέ προς στα τέλη του Απρίλη

Το έχουμε γράψει την προηγούμενη εβδομάδα και το ξαναγράφουμε και σήμερα :

Όσο ο Λιγνάδης θα ισχυρίζεται ότι είναι αθώος και ότι όλες αυτές οι κατηγορίες είναι κατασκευασμένες από κάποιους που θέλουν να τον πλήξουν σε όλα τα επίπεδα τόσο θα έρχονται στο φως όλο και περισσότερες καταγγελίες για την ανάρμοστη συμπεριφορά των ηθοποιού – σκηνοθέτη.

Δεν θα τον αφήσουν σε χλωρό κλαρί γιατί όλα αυτά τα χρόνια φαίνεται ότι  η δράση του ήταν ανεξέλεγκτη και τα θύματα του αμέτρητα.

Προβλέπω ότι θα είναι η πρώτη φορά που ο  Κούγιας  θα αναγκαστεί   να παρατήσει μία υπόθεση στην μέση αφού θα καταλάβει ότι δεν μπορεί να βρει άκρη και ότι το καράβι μπάζει νερά από παντού.

Όσο περνάνε οι μέρες , οι εβδομάδες , οι μήνες η κατάσταση του Λιγνάδη θα γίνεται όλο και πιο δύσκολη λόγω του ότι θα έχει να αντιμετωπίσει και άλλες καταγγελίες – μηνύσεις.

 

Καλός ο καιρός με καλές θερμοκρασίες και καλή ψυχολογία.

Είπαμε ότι ο Μάρτιος είναι καλός μήνας και σε γενικές γραμμές θα πάει καλά αν εξαιρέσουμε το αυστηρό lockdown που απασχολεί όλη την Ελλάδα εδώ και μερικά 24ωρα.

 

Πάντως σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των επιστημόνων και ειδικών που συμμετέχουν και στην επιτροπή αυτή που ανοίγει και κλείνει τις ζωές μας ανάλογα με την πορεία της πανδημίας, τα σχολεία αναμένεται να επανέλθουν ρε φουλ ρυθμούς τέλη Μαρτίου με  αρχές Απριλίου και είναι πολύ πιθανό να μην υπάρχουν και  φέτος οι προαγωγικές εξετάσεις παρά μόνο  μία μικρή παράταση της σχολικής χρονιάς κυρίως για λόγους ψυχολογικούς.

Αυτό δεν αλλάζει την εκτίμηση μας ότι είναι εφικτό προς τα τέλη του Απρίλη να ανοίξει εστίαση και καφέ στους εξωτερικούς χώρους.

Ο Μάρτιος όπως όλα δείχνουν θα είναι ο πιο δύσκολος μήνας της πανδημίας που οδεύει προς το τέλος της.

Μέχρι τέλη Μαρτίου αναμένεται η κορύφωση των κρουσμάτων και από τον Απρίλιο ξεκινάει η κατηφόρα.

Αν έχουν πέσει και έχουν σταθεροποιηθεί τα κρούσματα το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απρίλη το δεύτερο θα μπορούσε να είναι και το δεκαπενθήμερο της εστίασης.

Έτσι και αλλιώς τα λεφτά έχουν τελειώσει και θα είναι πολύ δύσκολο να πληρώσει το κράτος  και τον Μάϊο.

Μέχρι τέλη Απριλίου είναι βούληση της κυβέρνησης να έχει επαναφέρει τις πιο σοβαρές οικονομικές  και κοινωνικές δραστηριότητες .

Μακάρι να πάνε όλα καλά.

 

Καλά ρε παιδιά την άφιξη  Σαλαγκούδη στο αεροδρόμιο «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» την είδατε ;

Γύρισε το κορίτσι από τον Άγιο Δομίνικο μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι και η άφιξη της θύμισε άφιξη της Μαντόνα !!!

Αγνόησε τους πάντες και τα πάντα και έφυγε χωρίς να πει κουβέντα σε κανέναν.

Η Ανθή Σαλαγκούδη όλα αυτά …

 

Καλή σας ημέρα και καλή εβδομάδα.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης