• 3 Μαΐου 2024,

Είναι πολλά τα λεφτά !

 Είναι πολλά τα λεφτά !

Αναχώρησαν από το Σύνταγμα οι αγρότες  χωρίς έχουν πάρει κάτι παραπάνω από αυτά που ήδη τους έχει τάξει ο πρωθυπουργός στο μεταξύ του ραντεβού στο Μαξίμου.

Το συλλαλητήριο πέτυχε αλλά ο στόχος δεν επετεύχθη.

Θα γίνουν συνελεύσεις των αρμόδιων οργάνων και θα αποφασιστεί πως θα συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις.

Όλα είναι ανοιχτά όπως το κλείσιμο των δρόμων αλλά και κάποιες άλλες μορφές που μπορεί να έχει ο αγώνας τους από εδώ και πέρα.

Το σενάριο που θέλει τα τρακτέρ να επιστρέφουν στα χωράφια δεν φαίνεται σήμερα να είναι και πολύ πιθανό.

 

Η κυβέρνηση έχει ξεκαθαρίσει δύο πράγματα.

Το ένα είναι ότι οι αγρότες έχουν δίκιο και το δεύτερο ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για επιπλέον παροχές και ελαφρύνσεις.

Σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται ;

Ουδείς γνωρίζει …

 

Είναι σίγουρα η καλύτερη μεταγραφή της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ο Γαβριήλ Σακκελαρίδης που στο παρελθόν ήταν και εκπρόσωπος τύπου σε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Αλέξη Τσίπρα  και υπάρχουν πάρα πολλές ερμηνείες για την ένταξη του στο νέο κόμμα της αριστεράς.

 

Το μόνο που δεν είδαμε αλλά μπορεί να το δούμε και αυτό είναι κάποια στιγμή και ο Κασσελάκης να φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ να και προσχωρήσει στη ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

 

Από τις κάμερες ταυτοποιήθηκε ο 23χρονος οπαδός που έριξε κροτίδα στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και συνελήφθη.

Να λοιπόν που τα νέα μέτρα κατά της οπαδικής βίας κάνουν δουλειά.

Αυτή η σύλληψη  να ξέρετε ότι θα λειτουργήσει αποτρεπτικά και για  όλους αυτούς που πιστεύανε ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα στα γήπεδα της Super League και είχανε διάφορα στο μυαλό τους.

 

Στο τέλος της σεζόν αποχωρεί από την ομάδα του Βόλου ο Μπέος ο οποίος έχει βάλει ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ στην ομάδα.

Στην ανακοίνωση που έβγαλε κάνοντας γνωστές τις προθέσεις του τα βάζει και με όλους αυτούς που σαμποτάρανε αυτή την προσπάθεια και λέει με νόημα ότι αν δεν βρεθούν υγιείς επιχειρηματίες να την πάρουν η ομάδα θα διαλύσει.

Υπάρχουν κάποιες φήμες που λένε ότι ήδη ο Δήμαρχος Βόλου έχει συμφωνήσει την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ομάδας στον δικό μας Άλεξ Χαντιντάγκι.

 

Καταλαβαίνετε σε τι άσχημη οικονομική κατάσταση είναι ο  Βραζιλιάνος πρώην σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου Ροναλντίνιο για να αποφασίζει να μπαίνει στο  Τούρκικο Survivor.

Πρέπει ο Ατζούν να έριξε πολύ χρήμα προκειμένου να εξασφαλίσει την συμμετοχή του.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

 

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης