• 19 Μαΐου 2024,

Ειρήνη Βρανά: Οι πέντε προτεραιότητες της επόμενης 4ετιας (2023-2027)

 Ειρήνη Βρανά: Οι πέντε προτεραιότητες της επόμενης 4ετιας (2023-2027)

Η υποψήφια βουλευτής Καβάλας της ΝΔ κ. Ειρήνη Βρανά διακινεί το προεκλογικό της υλικό. Τόσο σε έντυπη μορφή όσο και ηλεκτρονικά. Ξεχωρίζουν οι 5 προτεραιότητες για την επόμενη 4ετια:

Η Καβάλα Μεγάλο Λιμάνι. Κόμβος μεταφορών, ενέργειας και εμπορίου! Ο τόπος μας διεθνής τουριστικός προορισμός! Ενίσχυση και εξωστρέφεια των παραγωγών, των επαγγελματιών και της επιχειρηματικότητας! Η Γυναίκα, η Μητέρα, Η οικογένεια, οι Νέοι και οι Νέες στο ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ! Στήριξη στους δανειολήπτες, φροντίδα για τους συνταξιούχους!

Βιογραφικό Ειρήνης Βρανά:

Είμαι η Ειρήνη Βρανά, δικηγόρος. Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στην Καβάλα. Οι γονείς μου Βρανάς Βρανάς από την Θάσο και Ελένη Κυροπούλου από την Καβάλα. Ανέπτυξαν εμπορική δραστηριότητα στον χώρο του μαρμάρου, ενώ ταυτόχρονα ασχολήθηκαν και με την ιδιόκτητη τουριστική επιχείρηση του κάμπινγκ ” Ειρήνη” στο Περιγιάλι Καβάλας.

Είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, μητέρα δύο παιδιών. Σπούδασα Νομικά στην Αγγλία  όπου απέκτησα πτυχίο και μεταπτυχιακό στο εμπορικό και ναυτικό δίκαιο τα οποία δίδαξα για τρία χρόνια στο BCA College στην Αθήνα και στον Πειραιά.

Εργάστηκα επί 25 συναπτά έτη από θέση ευθύνης στην κεντρική νομική υπηρεσία του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς στην Αθήνα και ως Νομική Σύμβουλος του επιχειρηματικού κέντρου Αν. Μακεδονίας και Θράκης με έδρα την Καβάλα.

Αποχώρησα με εθελουσία έξοδο πριν δύο περίπου χρόνια και έκτοτε ασκώ μαχόμενη δικηγορία. Είμαι μέλος της διοίκησης του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας ως εκπρόσωπος του ΤΑΙΠΕΔ. Συμμετέχω ως μέτοχος στην εταιρεία διαχείρισης της τουριστικής επιχείρησης της Ακτής Τόσκα στο Παληό Καβάλας και τα προηγούμενα δύο χρόνια είχα ενεργό ρόλο στην διοίκηση  της επιχείρησης.

Κοινωνικά δραστηροποιήθηκα ως μέλος της Ένωσης Εμπορικολόγων, του Ροταριανού και του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Καβάλας, του σωματείου Φίλων Παιδόπολης ” Άγιος Γεώργιος” και του παραρτήματος Καβάλας της ΜΚΟ “Women Act”. Έχω διατελέσει πρόεδρος του συλλόγου φοιτητών του Κόβεντρι της Αγγλίας και δύο φορές αντιπρόεδρος του Συλλόγου Καβαλιωτών Αθηνών “Οι Φίλιπποι”.

Με αίσθημα ευθύνης  πιστεύω ότι έχω την δύναμη και το θάρρος να εκπροσωπήσω στην Ελληνική Βουλή,τους πολίτες του τόπου μου και ιδιαίτερα τις γυναίκες. “Μπορούμε πολύ περισσότερα!!!”

Ειρήνη Βρανά.

Διαβάστε επίσης