• 26 Απριλίου 2024,

Είτε έτσι , είτε αλλιώς μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουμε χτίσει το τοίχος ανοσίας

 Είτε έτσι , είτε αλλιώς μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουμε χτίσει το τοίχος ανοσίας

Ίσως και αυτή την Παρασκευή να ανακοινωθεί ότι η Καβάλα είναι πλέον στις «μωβ» περιοχές.

Αυτό σημαίνει ότι  θα υπάρξουν μέτρα πρόληψης και όχι μέτρα περιοριστικά  όπως γινόταν παλαιότερα.

«Μωβ» σημαίνει μάσκες παντού και διπλή μάσκα στα ΜΜΕ.

Αναλυτικά θα ακούσουμε όλα αυτά που θα ισχύουν στις περιοχές που θα χαρακτηριστούν «μωβ» τις επόμενες ημέρες.

Πάντως είναι στην βούληση της κυβέρνησης να συνεχίσει η ζωή να κυλά στους ρυθμούς των εμβολιασμένων αφήνοντας στο περιθώριο τους ανεμβολίαστους( όχι για λόγους υγείας αλλά για λόγους βλακείας).

Για αυτούς τους  λόγους βλακείας έχουν αρχίσει να «φεύγουν» και νέοι άνθρωποι που επιλέξανε να μην κάνουν το εμβόλιο.

Βλέπετε ότι ο κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις και  οι επιπλοκές του μπορούν να απειλήσουν την ζωή  οποιοδήποτε.
Η ραγδαία βέβαια αύξηση των ημερήσιων κρουσμάτων σε όλη την χώρα μπορεί να επιβάλει την υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους εξωτερικούς και εσωτερικούς για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους σε όλη την χώρα μέχρι να υπάρξει μείωση των κρουσμάτων.

Είναι πολύ πιθανό πάντως μέχρι τα Χριστούγεννα με τα τόσα πολλά κρούσματα κάθε μέρα να έχουμε καταφέρει να χτίσει αυτό το πολυπόθητο τοίχος ανοσίας αφού οι περισσότεροι ανεμβολίαστοι θα νοσήσουν.

 

Πάντως αυτό το νέο κύμα κακοκαιρίας  που «βλέπουν» να έρχεται προς τα τέλη της εβδομάδας αρκετοί μετεωρολόγοι δεν φαίνεται να είναι και τόσο σοβαρό.

Μάλιστα την Καβάλα φαίνεται να την επηρεάζει μόνο την Κυριακή με βροχές που θα είναι ήπιες και πολύ φυσιολογικές για την εποχή.

Ας  χαρούμε μέχρι την Κυριακή τις ηλιόλουστες ημέρες  που ήρθανε και έρχονται με θερμοκρασίες  λίγο κάτω από τους 20 βαθμούς κελσίου και από Κυριακή βλέπουμε.

 

Οι βραδιές «στο σπίτι με το ΜΕΓΚΑ» επανέρχονται και πάλι από αυτό το Σαββατόβραδο με Νατάσσα Θεοδωρίδου που γίνεται ένα με τον κόσμο σε μία συναυλία που έγινε στην Θες/νίκη και στο θέατρο Γης.

Μια εκπομπή που «γεννήθηκε» στην διάρκεια του πρώτου lock down στην χώρα μας ευελπιστεί να συνεχιστεί σε ένα άλλο βέβαια κλίμα φέρνοντας στο σπίτι μας τις καλοκαιρινές συναυλίες αρκετών καλλιτεχνών ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και κάποιες επαναλήψεις.

Από αυτή την παρέλαση σπουδαίων καλλιτεχνών από την τηλεοπτική συχνότητα του ΜΕΓΚΑ ο μόνος που λείπει είναι ο Σάκης Ρουβάς που φαίνεται ότι δεν ανήκει στους αγαπημένους καλλιτέχνες του προέδρου.

 

Όταν κάθεσαι και βλέπεις το Ατλέτικο Μαδρίτης – Λίβερπουλ μετά πώς να κάτσεις να δεις το Ολυμπιακός Βόλου – Ατρόμητος ;

Μόνο με ισχυρή αγωγή.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή συνέχεια.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης