Εκατό χρόνια Επιμελητήριο Καβάλας

 Εκατό χρόνια Επιμελητήριο Καβάλας

Αναρτήθηκε στο διαδίκτυο το λογότυπο για τις εκδηλώσεις που θα οργανωθούν το καλοκαίρι στην Καβάλα με την ευκαιρία συμπλήρωσης εκατό ετών από την ίδρυση του Επιμελητηρίου Καβάλας. Πρόκειται για ένα λογότυπο που θα συνοδεύει κάθε δραστηριότητα του φορέα στη διάρκεια μιας πραγματικά σημαντικής επετείου.

Προ 10ετίας το Επιμελητήριο είχε εορτάσει τη συμπλήρωση των ενενήντα ετών ζωής του. Τότε είχε φιλοξενηθεί στην Καβάλα η γενική συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας. Στις παράλληλες εκδηλώσεις είχαν τιμηθεί πρώην πρόεδροι του τοπικού επιχειρηματικού φορέα.

Οι φετινές εκδηλώσεις θα είναι πλουσιότερες και θα αποφασιστούν από οργανωτική επιτροπή που θα οριστεί σύντομα. Φημολογείται ότι θα τυπωθεί και λεύκωμα με ιστορικές φωτογραφίες από την πορεία του Επιμελητηρίου στην πορεία των εκατό ετών. Προγραμματίζονται και βραβεύσεις ενώ φαίνεται πως προτιμώνται οι πρώτοι επαγγελματίες της Καβάλας, τα παλαιότερα δηλαδή μέλη του Επιμελητηρίου που είναι γραμμένα ακόμη κι επί ογδόντα συναπτά έτη.

Δεν αποκλείεται και φέτος λόγω της επετείου να επιδιωχθεί η φιλοξενία της γενικής συνελεύσεως της ΚΕΕΕ. Ο πρόεδρος Μάρκος Δέμπας και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου έχουν πολλές ιδέες που πρέπει να τις οριστικοποιήσουν. Εντωμεταξύ, σήμερα το απόγευμα ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη προκειμένου μαζί με την Αναστασία Ιωσηφίδου και τον αντιπεριφερειάρχη τουρισμού Κώστα Αντωνιάδη να συναντήσουν εκπροσώπους της αεροπορικής εταιρείας AEGEAN.

Διαβάστε επίσης