• 7 Μαΐου 2024,

Εκχιονιστικά εμφανίστηκαν μέχρι και στο Κολωνάκι !

 Εκχιονιστικά εμφανίστηκαν μέχρι και στο Κολωνάκι !

Διπλό το χτύπημα της «Μήδειας» στην Αθήνα με δύο κύματα κακοκαιρίας να παραλύουν την Αττική και να οδηγούν τους Αθηναίους στα όρια τους.

Είναι αλήθεια ότι έπεσε πολύ χιόνι το οποίο προκάλεσε και άλλα προβλήματα εκτός της μετακίνησης αφού αρκετές περιοχές της Αττικής ήταν χωρίς ρεύμα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Εντύπωση προκάλεσε η απόφαση του κυβέρνησης να κλείσει το επίμαχο διάστημα  την Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας ενώ θα μπορούσε με τα μέσα που διαθέτει να πέσει στην μάχη και να κρατήσει ανοιχτό τον δρόμο.

Και αν παραδόθηκε άνευ όρων ο κρατικός μηχανισμός που ήταν τα μηχανήματα της Εθνικής οδού που πληρώνουμε απλόχερα κάθε φορά που την διασχίζουμε;

Ντεμέκ τα λεφτά που πληρώνουμε στα  διόδια είναι χρήματα που απαιτούνται για την συντήρηση αλλά και την φροντίδα του δρόμου η οποία κρίθηκε ανύπαρκτη τώρα που την χρειαστήκαμε.

Η απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει τον δρόμο γιατί δεν μπορούσε να τον κρατήσει καθαρό εν έτη  2021 ήταν λάθος και πρόδωσε όλες τις αδυναμίες του κρατικού μηχανισμού.

Ελπίζουμε την επόμενη φορά η κυβέρνηση να είναι σε καλύτερη φόρμα.

 

Η τηλεοπτική Μυρσίνη Κατερίνα Διδασκάλου  από το σήριαλ  «ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ» έδωσε μία συνέντευξη στον Χατζηνικολάου και στην εκπομπή του ΕΝΩΠΙΟΣ ΕΝΩΠΙΟ και δήλωσε μεταξύ άλλων ότι δεν θα έπαιζε σε καμία περίπτωση για 600 ευρώ στο συγκεκριμένο σήριαλ αφήνοντας να εννοηθεί ότι το κασέ της είναι υψηλότερο.

Η αλήθεια είναι ότι η Διδασκάλου είναι από τα πιο βαριά ονόματα όσο αφορά το καστ ηθοποιών που συμμετέχει στο συγκεκριμένο σήριαλ.

 

Την Τετάρτη 17 του Φλεβάρη τα σχολεία ανοίξανε και πάλι μετά το διήμερο λουκέτο λόγω «Μήδειας».

Το θέμα είναι πόσο θα μείνουν ανοιχτά αφού αρχίσανε να ακούγονται και τα πρώτα κρούσματα σε αυτά κάτι που μας ανησυχεί όλους αφού καταλαβαίνετε πόσο εύκολη είναι η διασπορά μεταξύ των μαθητών αν γίνει μία η αρχή.

 

Ρεκόρ και διακοπών ρεύματος στην Αττική γιατί τα χιονισμένα κλαδιά των δέντρων λυγίσανε και πέσανε πάνω στα καλώδια της ΔΕΔΔΗΕ.

Γιατί  και στην Αττική ΑΚΟΜΑ τα καλώδια είναι εναέρια !!!

Όταν στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις τα καλώδια εδώ και χρόνια τα καλώδια είναι υπόγεια στην Αθήνα είναι ακόμα εναέρια και εμείς ασχολούμαστε με τον μεγάλο περίπατο δημιουργώντας ποδηλατοδρόμους.

Λύσαμε όλα τα υπόλοιπα και μας έμεινε ο μεγάλος περίπατος.

Ασχοληθείτε με τους πιο μικρούς περιπάτους και αφήστε τους μεγαλύτερους , δεν ήρθε ακόμα η ώρα τους.

 

Πάντως επί  πρωθυπουργίας Κυριάκου Μητσοτάκη θα γράψει η ιστορία ότι εμφανίστηκαν μέχρι και στο Κολωνάκι εκχιονιστικά !

Τραβάει το αίμα ρε παιδί μου.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης