• 6 Μαΐου 2024,

Εκδηλώσεις μέσα κι έξω από την πόλη

 Εκδηλώσεις μέσα κι έξω από την πόλη

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας επρόκειτο να εγκριθούν δαπάνες για τις ακόλουθες εκδηλώσεις:

*Ο Δήμος Καβάλας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κηπούπολης – Καλαμίτσας «Η Αγία Ειρήνη» συνδιοργανώνουν το 11ο ετήσιο λαϊκό πανηγύρι στον υπαίθριο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου «Αλεξάνδρα Δήμογλου» στην Καλαμίτσα, την Τρίτη 28 Αυγούστου στις 20.00. Το συνολικό κόστος της εκδήλωσης ανέρχεται στο συνολικό ποσό των 1.527,5 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

*Ο Δήμος Καβάλας και ο Φυσιολατρικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ζυγού συνδιοργανώνουν στις 4 Αυγούστου 2018 την ετήσια Γιορτή Μελιού στοχεύοντας στην ανάδειξης του αγροτικού αυτού προϊόντος και στηρίζοντας τους ντόπιος μελισσοκόμους. Το συνολικό κόστος της εκδήλωσης ανέρχεται στο ποσό των 1.242,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

*Ο Δήμος Καβάλας και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Νηπιαγωγείου και του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κρηνίδων με τα τμήματα εκμάθησης μουσικών οργάνων και τη χορωδία συνδιοργανώνουν στις 2 Σεπτεμβρίου 2018 στον υπαίθριο χώρο του αρχαιολογικού μουσείου Φιλίππων μεγάλη ανοιχτή μουσική εκδήλωση με τη συμμετοχή των παιδιών. Το συνολικό κόστος της παραπάνω εκδήλωσης ανέρχεται στο συνολικό ποσό των  996,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

*Ο Δήμος Καβάλας και ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής Καβάλας συνδιοργανώνουν στις 5 Σεπτεμβρίου 2018 την ετήσια λαϊκή γιορτή τους  «Δάσος και Ζωή» στο δασάκι της Παναγούδας. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν τα μέλη των χορευτικών ομάδων διαφόρων πολιτιστικών συλλόγων της πόλης ενώ θα υπάρχουν και πολλές δημιουργικές δράσεις για μικρούς και μεγάλους. Το συνολικό κόστος της παραπάνω εκδήλωσης ανέρχεται στο συνολικό ποσό των 1.113,5 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

*Ο Δήμος Καβάλας και ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Παναγίας «Το Κάστρο» στο πλαίσιο των ετήσιων καλοκαιρινών πολιτιστικών δραστηριοτήτων του συλλόγου συνδιοργανώνουν την ετήσια διήμερη γιορτή «Καστροφεγγίσματα 2018». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Παλιά Μουσική και στο Φρούριο την Παρασκευή 31 Αυγούστου και το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν το παραδοσιακό μουσικό σχήμα ΜΠΡΑΤΙΜΙΑ  και οι χορωδίες παραδοσιακής μουσικής του ΚΑΠΗ Γιαννιτσών, του πολιτιστικού συλλόγου Γιαννιτσών της χορωδίας «Συν-οδοιπόροι» του Γιάννη Κανάκη και του Πολιτιστικού Συλλόγου Παναγίας. Το συνολικό κόστος της παραπάνω εκδήλωσης ανέρχεται στο συνολικό ποσό των 1.177,00 €.

 

 

Διαβάστε επίσης