• 22 Μαΐου 2024,

Εκδήλωση φυσιολατρικού ομίλου Καβάλας

 Εκδήλωση φυσιολατρικού ομίλου Καβάλας

Με πολλή επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που με μεράκι, κέφι και αγάπη ετοίμασαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΦΟΚ για μικρούς και μεγάλους  την Κυριακή στις 25-11-2018.

Στο φιλόξενο και όμορφο χώρο του εντευκτηρίου  του Ομίλου με τη συντροφιά του τζακιού

ο ηθοποιός Ιορδάνης Καλαϊτζίδης, γνωστός Jordan, παρουσίασε με το δικό του ευρηματικό, διαδραστικό τρόπο το παραμύθι του Σίλβερσταϊν, ¨Το δέντρο που έδινε¨.

Τα παιδιά παρακολούθησαν με πολύ ενδιαφέρον τη συγκινητική ιστορία και συμμετείχαν με χαρά στα παιδαγωγικά παιχνίδια που επινόησε και δίδαξε ο ίδιος. Στο τέλος μοιράστηκαν μπλοκ ζωγραφικής για την ανακύκλωση και μπογιές καθώς και κεράσματα που ήταν προσφορά του Δήμου Καβάλας.

Ευχαριστούμε το Δήμο Καβάλας για την προσφορά του, την Πρόεδρο της Ένωσης Γονέων κ.Μαριάννα Δρόσου, που στηρίζει τις εκδηλώσεις μας και φροντίζει να ενημερώνει τους γονείς μέσω των συλλόγων γονέων, τους διευθυντές ,-ιες των σχολείων που μας στήριξαν και φυσικά τους γονείς, που επέλεξαν να φέρουν τα παιδιά τους στον πανέμορφο χώρο μας, μέσα στο περιαστικό δάσος της πόλης μας. Ευχαριστούμε επίσης τον κ.Ιορδάνη Καλαϊτζίδη για την άψογη συνεργασία του μαζί μας.

Οι επόμενες δράσεις που ετοιμάζουμε είναι :ημερήσια εκδρομή την Κυριακή 2-12 στην Π.Καβάλα, Κορυφές, Λημνιά, Βουνοχώρι και στις 16-12 συνάντηση των μελών και φίλων στο εντευκτήριο για πεζοπορία, φασολάδα και χορό.!!!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ.2510228118 τις πρωινές ώρες 10.30-13.00.

Σας περιμένουμε!!!

Διαβάστε επίσης