Εκδήλωση για την Ημέρα της Ευρώπης με το Γενικό Λύκειο Χρυσούπολης (φωτογραφίες)

 Εκδήλωση για την Ημέρα της Ευρώπης με το Γενικό Λύκειο Χρυσούπολης (φωτογραφίες)

Την Πέμπτη 25 Απριλίου το Europe Direct Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης πραγματοποίησε εκδήλωση με το Γενικό Λύκειο Χρυσούπολης για την Ημέρα της Ευρώπης.

Στο πρώτο μέρος ο Καθηγητής του Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Χρύσανθος Τάσσης, παρουσίασε τους θεσμούς και τον τρόπο λήψης αποφάσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση, εστιάζοντας στον ρόλο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Στη συνέχεια ο Δρ. Αργύριος Σαπουνίδης από το Ινστιτούτο Αλιευτικής Έρευνας παρουσίασε το πρόγραμμα LIFEEL, τους στόχους και τις δράσεις του προγράμματος στο πλαίσιο της European Maritime Day.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης το ΓΕΛ Χρυσούπολης μας «γύρισε» πίσω στο χρόνο, παρουσιάζοντας τις δράσεις του την τελευταία τριετία στο πρόγραμμα «Σχολεία – Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».

Την εκδήλωση χαιρέτησε Αντιδήμαρχος Οικονομικού Προγραμματισμού Δημοτικής Περιουσίας -Διοικητικής Αναδιάρθρωσης & Οργάνωσης του Δήμου Νέστου, κ. Κέλλης Γιώργος και η κα. Χριστίνα Χαϊτίδου, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Δια Βίου Μάθησης και Μουσικής Εκπαίδευσης του Δήμου Νέστου.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης