• 27 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Εκδήλωση κοπή βασιλόπιτας γονέων-κηδεμόνων- φίλων ατόμων με αυτισμό (φωτογραφίες)

 Εκδήλωση κοπή βασιλόπιτας γονέων-κηδεμόνων- φίλων ατόμων με αυτισμό (φωτογραφίες)

Η καθιερωμένη κοπή της πίτας μας και η ετήσια Γενική Συνέλευση του συλλόγου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στο εστιατόριο “Γιαλός “. Η συμμετοχή των μελών μας συγκινητική!

Συνοδοιπόροι γονείς, παιδιά, φίλοι εθελοντές, η ομάδα των Special Olympics Hellas, Kavala, δεχτήκαμε τις ευλογίες του Σεβασμιωτατου Μητροπολίτη Ι.Μ. Φιλίππων Νεαπόλεως & Θάσου κ.κ. Στέφανου και του πατήρ Νικοδήμου.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο βουλευτής Καβάλας κ. Ιωάννης Πασχαλιδης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειαρχης Ανάπτυξης κ. Ιωσιφιδης Αλέξανδρος, ο Σύμβουλος Π. Ε. Καβάλας κ. Θόδωρος Μαρκόπουλος, ο πρόεδρος του Νομαρχιακου Συλλόγου ΑμεΑ Σμαραγδος Κρεμυδας,ο προϊστάμενος της Β’ θμιας εκπαίδευσης κ. Δανηιλ Εμμανουηλιδης, η διευθύντρια του Ειδικού Δημοτικού κ. Δήμητρα Κελεση, ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Αρχελαος Γρανας, η πρόεδρος του ΚΟΙΣΠΕ ΚΑΒΑΛΑΣ κ. Αγγελική Δημητράκη και η πρόεδρος της Α’βαθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Μαρκακη Αικατερίνη.

Το φλουρί έπεσε στην ταμεία μας Εύη Καρακατσανη, κάτι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο για καλή τύχη, μιας και ανάμεσα στα άλλα που ειπώθηκαν είναι και η παραχώρηση ακινήτου από τον οργανισμό της ΔΥΠΑ προς τον σύλλογο μας, για την ίδρυση ΚΔΗΦ.

Ευχαριστούμε θερμά τον Μιχάλη Γιαννούλη και το προσωπικό του εστιατορίου “Yalos”για την φιλοξενία και την ευγενική προσφορά των εδεσμάτων, όπως επίσης για την χορηγία της βασιλόπιτας από την επιχείρηση << Chrisanthidis Delights>> και για την δωρεά των μπαλονιών από το ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙΑ Καβάλας,για να περάσουν ευχάριστα οι μικροί μας φίλοι με την καθοδήγηση του Ιορδάνη Καλαιτζιδη.

Ξεκινάμε την χρονιά με τους καλύτερους οιωνούς και ευχόμαστε υγεία σε όλους.

Πηγή: Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό

Διαβάστε επίσης