Εκδήλωση συλλόγου ΠελοποννησίωνΟ Σύλλογος Πελοποννησίων Καβάλας πραγματοποίησε χθες εκδηλώσεις, με την ευκαιρία της εθνικής γιορτής 25 Μαρτίου. Έτσι οι εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο, την επανάσταση του 1821, άρχισαν στην Καβάλα ήδη, θα κορυφωθούν με την παρέλαση το ερχόμενο Σάββατο.
Ο Σύλλογος, που είναι δραστήριος όλο το χρόνο, πραγματοποίησε κατάθεση στεφάνου στην προτομή του Θ. Κολοκοτρώνη, πλησίον της στρατιωτικής λέσχης, χθες το πρωί.

Ακολούθησε προσφορά καφέ και ομιλία σε αίθουσα ξενοδοχείου. Το μεσημέρι τα μέλη του συλλόγου συνέφαγαν, σε ουζερί της παραλίας.

Εντύπωση προκάλεσε ότι στις εκδηλώσεις συμμετείχαν όχι μόνο παλιοί κάτοικοι της Καβάλας, που κατάγονται από την Πελοπόννησο, αλλά και νέοι άνθρωποι με καταγωγή από την Πελοπόννησο, που μάλιστα παρακολούθησαν το χθεσινό πρόγραμμα μαζί με τα παιδιά τους. Η εικόνα ήταν πολύ όμορφη.

Το στεφάνι κατέθεσε για λογαριασμό του  Συλλόγου ο αντιπεριφερειάρχης Θ. Μαρκόπουλος. Παραβρέθηκαν επίσης ο Αρχ. Γρανάς, ο Κ. Παπακοσμάς, ο Θ. Τζατζάρης, ο Σωτ. Παπαδόπουλος.


MANBIZ
eXTReMe Tracker