• 7 Μαΐου 2024,

Μικροί και μεγάλοι έτρεξαν στη μνήμη του Τ. Μελετιάδη

 Μικροί και μεγάλοι έτρεξαν στη μνήμη του Τ. Μελετιάδη

Πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί η καθιερωμένη εκδήλωση, 3ος αγώνας δρόμου στη μνήμη του Τάσου Μελετιάδη.

Το διαφορετικό της πρωτοβουλίας του ΣΕΓΑΣ, του Ομίλου Κλασικού Αθλητισμού Φίλιππος Καβάλας, έχει σχέση με τον 2ο παράλληλο του βασικού αγώνα, αγώνα 1000 μέτρων, μαθητών δημοτικών σχολείων. Περισσότερα από 20 αγόρια και κορίτσια έτρεξαν 1.000 μ. γύρω – γύρω από τη κεντρική πλατεία. Κοντά τους ήταν οι γονείς τους που τους υποστήριξαν. Ενώ στην όλη διοργάνωση ενεπλάκησαν η τροχαία Καβάλας, οι κριτές στίβου. Παρούσα ήταν η δημοτική σύμβουλος Μαρία Κλωνάρη, γιατρός του αγώνα, αλλά και εκπρόσωποι της διασωστικής ομάδας.

Όλα τα παιδιά που με αυτόν τον τρόπο ήρθαν πιο κοντά στον κλασικό αθλητισμό, έλαβαν δίπλωμα συμμετοχής.

Στην κατηγορία των αγοριών πρώτος ήταν ο Δημήτρης Ταρσούδης γεννημένος το 2006, δεύτερος ο Αντώνης Σταυρίδης γεννημένος το 2005, τρίτος ο Μιχάλης Αγαθάκης γεννημένος το 2006.

Στα κορίτσια 1η η Άννα Τζεβελεκοπούλου, γενν. 2005, 2η η Παναγιώτα Ρόκα, γεν. 2004 και 3η η Ευαγγελία Καρασεϊτανίδου, γεν. 2005.

Μετά τον αγώνα των μικρών ακολούθησε ο καθιερωμένος και βασικός αγώνας των μεγάλων. Τερμάτισε στην πλατεία του Χαλκερού, μία απόσταση ελαφρώς μεγαλύτερη των 10.000 μ. Τιμή συμμετοχής 5 ευρώ. Τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Στην υποστήριξη των γεγονότων που συγκέντρωσαν αρκετό κόσμο στην πλατεία Ελευθερίας χθες, συμμετείχε ο Δήμος Καβάλας, η Δημωφέλεια αλλά κι ο πολιτιστικός σύλλογος Χαλκερού.

Διαβάστε επίσης