• 29 Απριλίου 2024,

Εκδήλωση του Ροταριανού Ομίλου Δυτικής Καβάλας

 Εκδήλωση του Ροταριανού Ομίλου Δυτικής Καβάλας

Στο Αμφιθέατρο της Π.Ε. Καβάλας ΄΄Γεώργιος Παυλίδης΄΄ σε μια αίθουσα γεμάτη, από γονείς και φίλους του Ρόταρυ, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση GALA χορού που ανάλαβε ο Ροταριανός Όμιλος Δυτικής Καβάλας σε συνεργασία με την σχολή χορού DANCE ACADEMY .

Ο Πρόεδρος του Ρ.Ο.Δ.Κ. Βασίλης Μακρής αφού αναφέρθηκε στο σκοπό της εκδήλωσης, που είναι η αγορά  κούνιας, για παιδιά ΑμεΑ και, η οποία θα τοποθετηθεί σε συνεργασία με το Δήμο Καβάλας σε πιστοποιημένη παιδική χαρά του Δήμου, ευχαρίστησε θερμά την σχολή χορού και τα παιδιά που από την πρώτη στιγμή με ενθουσιασμό δέχτηκαν να είναι οι πρωταγωνιστές της σημερινής βραδιάς, τον Αντιπεριφερειάρχη κ Θεόδωρο Μαρκόπουλο για την παραχώρηση του Αμφιθεάτρου, το Φροντιστήριο ΜΕΘΟΔΙΚΟ Μ.Ε. για τη κάλυψη των λειτουργικών εξόδων της εκδήλωσης, το Παράρτημα Καβάλας της Ε.Ο.Δ. για την ιατρική κάλυψη της εκδήλωσης και,  φυσικά όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία αυτής της προσπάθειας .

Τέλος η έχουσα το γενικό πρόσταγμα της παράστασης Διδα Βέρα Στρίκου εκδήλωσε την χαρά της που η Σχολή συμμετέχει σε αυτή την φιλανθρωπική προσπάθεια, τονίζοντας ότι ο χορός δεν είναι μόνο η τεχνική η ο ρυθμός, μπορεί επίσης να δημιουργήσει σχέσεις αλληλεγγύης και να μας ευαισθητοποιήσει  ευχόμενη αυτή η εκδήλωση να γίνει θεσμός και να διοργανώνεται κάθε χρόνο  .

Την παράσταση βέβαια και τις εντυπώσεις, έκλεψαν οι μαθητές της σχολής, όπου τους δόθηκε η δυνατότητα να ξεδιπλώσουν τις χορευτικές τους ικανότητες, βασιζόμενοι σε θαυμάσιες χορογραφίες κλασικού μπαλέτου, σύγχρονου και χιπ-χοπ χορού με την καθοδήγηση των καθηγητριών της Σχολής .

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο εκπρόσωπος του Δήμου  κ. Γεώργιος Γραμμένος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας. Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Μαρκόπουλος απουσίαζε λόγω συμμετοχής του στο Περιφερειακό Συμβούλιο στην Κομοτηνή.

 

 

Διαβάστε επίσης