Εκδήλωση του Φυσιολατρικού Ομίλου με θέμα την ΑνακύκλωσηΟ Φυσιολατρικός Όμιλος Καβάλας ευαισθητοποιημένος σε θέματα περιβάλλοντος και θέλοντας να φέρει κοντά στο πανέμορφο Περιαστικό δάσος τους κατοίκους της, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση στις 13-10-2019, ημέρα Κυριακή, στο χώρο του εντευκτηρίου του, έναντι Αγίου Σίλα θέση Τακάν, πάνω από το Κωνστάντειο Γηροκομείο Καβάλας.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους και έχει κεντρικό θέμα την Ανακύκλωση. Πολύτιμοι συνεργάτες στην προσπάθειά μας είναι η Ένωση Γονέων, το 4ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων και η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Καβάλας.

Ώρα προσέλευσης 11.00π.μ. Το πρόγραμμα θα αρχίσει στις 11.15 π.μ., και  περιλαμβάνει :

  • Σύντομη ομιλία από τον ειδικό σύμβουλο διαχείρισης περιβάλλοντος του κ.Δημάρχου κ.Κυτή  με θέμα την «Ανακύκλωση στο Δήμο Καβάλας».
  • Παιχνίδια ανακύκλωσης για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση παιδιών ηλικίας Α΄και Β΄Δημοτικού και Νηπίων από τον ερασιτέχνη ηθοποιό κ.Ιορδάνη Καλαϊτζίδη και τη συνδρομή μελών του ΦΟΚ.
  • Παιχνίδια σταθμών οργανωμένα από το 4ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Καβάλας για παιδιά από 10 ετών και πάνω, με κεντρικό θέμα την ανακύκλωση.
  • Πεζοπορία για μικρούς και μεγάλους σε κοντινό μονοπάτι .
  • Πικ-νικ στο διαμορφωμένο χώρο του εντευκτηρίου για γνωριμία με μουσική και χορό.

Θα χαρούμε να έρθετε μικροί και μεγάλοι κοντά μας!!

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΦΟΚ

( ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ )

eXTReMe Tracker