• 23 Απριλίου 2024,

Κυριάκος Κετσιεμενίδης στους 93,7: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Κυριάκο Αρετά»

 Κυριάκος Κετσιεμενίδης στους 93,7: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Κυριάκο Αρετά»

Δηλώσεις για τη νίκη επί του Απόλλωνα Παραλιμνίου στους 93,7 έκανε ο προπονητής του Νέστου Κυριάκος Κετσιεμενίδης. Τόνισε απόλυτα ευχαριστημένος από τη νίκη και την απόδοση του συνόλου.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Πως ήταν το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου; Οι πληροφορίες αναφέρουν για μια  σπουδαία εμφάνιση του Νέστου.

Απάντηση: Η ομάδα από το πρώτο λεπτό μπήκε μέσα με αποφασιστικότητα και είχε υψηλή ένταση στο παιχνίδι της.  Δείχνουμε σιγά- σιγά να βρισκόμαστε σαν ομάδα και να έχουμε καλά πατήματα εκτός από το ματς με την πρεμιέρα. Με τον Ορφέα Ξάνθης παρά το άνετο σκορ εγώ δεν έμεινα ευχαριστημένος από την απόδοση. Με τον Παραλίμνιο κάναμε το καλύτερο πρώτο ημίχρονο από τη στιγμή που ανέλαβα το Νέστο. Μιλάω και για την περσινή περίοδο. Είχαμε 11 ποδοσφαιριστές που γνωρίζανε τι θέλουν στο παιχνίδι όλοι τους.

Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανέναν. Δε θέλω να αδικήσω κανέναν.

Γενικά φέτος έχουμε την τύχη στο θέμα των ποδοσφαιριστών να έχουμε παιδιά με φιλοδοξίες και αρχίζουν να αποδίδουν στο 100%. Το Παραλίμνιο ξέραμε ότι είναι μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει, ξέραμε ότι το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο και όλα αυτά ίσως να έπαιξαν ρόλο προκειμένου να ανέβει η ένταση των ποδοσφαιριστών μέσα στο αγωνιστικό χώρο. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο ενώ στο β` μέρος η ομάδα έριξε το ρυθμό της αφού για μένα είναι ακόμη στην περίοδο προετοιμασίας. Δώσαμε χώρο στον αντίπαλο αλλά ακολουθήσαμε το πλάνο του ημιχρόνου και όλα κύλησαν ομαλά.

Δεν απειληθήκαμε από τον αντίπαλο.

Ερώτηση: Για πρώτη φορά ακούμε φέτος τόσο ευχαριστημένο τον Κυριάκο Κετσιεμενίδη.

Απάντηση: Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Πρώτη φορά από τη μέρα που είμαι στο Νέστο ευχαριστήθηκα τόσο πολύ ένα πρώτο ημίχρονο.

Στο Α` μέρος για μένα η ομάδα ήταν χάρμα οφθαλμών.  Είχα 11 ηγέτες μέσα στο γήπεδο αν και είχαμε προβλήματα απουσιών. Δεν έπαιξαν ο Χαριτίδης, ο Αδαμάκης, ο Γεωργιάδης ήταν από ίωση ενώ το Σάββατο το βράδυ πέθανε ο παππούς του Αρετά. Αφιερώνουμε τη νίκη σαν ομάδα στον Κυριάκο ο οποίος πέρασε δύσκολες μέρες. Θέλουμε να τον δυναμώσουμε περισσότερο και να τον στηρίξουμε.

Η εμφάνιση με το Παραλίμνιο δείχνει ότι φέτος οι ποδοσφαιριστές μας είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Θα προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε ένα ακόμη κλικ την απόδοση μας και να φτάσουμε στα επίπεδα που θέλουμε. Να παίξουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Αν η ομάδα είναι όπως στο πρώτο ημίχρονο, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Θα είναι μια καλή χρονιά.

 

 

Διαβάστε επίσης