Νίκος Πενταζίδης στους 93,7: «Χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι μέσα από τα χέρια μας»

 Νίκος Πενταζίδης στους 93,7: «Χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι μέσα από τα χέρια μας»

Δηλώσεις για την ήττα της Energean Kavala BC  στα Πεύκα έκανε ο προπονητής Νίκος Πενταζίδης.

Τόνισε μεταξύ άλλων:

Ερώτηση; Ξεκίνημα με ήττα στον πόντο  για την ομάδα σου. Πως ήταν το παιχνίδι; Θα μπορούσε η Energean Kavala BC να είχε πάρει τη νίκη;

Απάντηση: Ήταν ένα ματς δύσκολο αφού και οι Μαχητές έχουν σαν στόχο την άνοδο στην Α2 κατηγορία. Παρόλα αυτά μπήκαμε μέσα συγκεντρωμένοι όσον αφορά το αμυντικό κομμάτι. Ήμασταν άστοχοι στις βολές ειδικά στο πρώτο 10λεπτο. Επίσης χάσαμε κάποια lay upαπό κάτω με αποτέλεσμα στο πρώτο 10λεπτο να είμαστε μαζί στο σκορ. Στο δεύτερο 10λεπτο, κάναμε κάποια χαζά φάουλ και τους στέλναμε στις βολές ενώ είχαμε και το αμυντικό ριμπάουντ. Έγιναν εν ολίγοις κάποια προσωπικά, ατομικά λάθη που μας στέρησαν τη νίκη.  Με την εικόνα που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να προηγούμαστε αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε και χάναμε με τρεις πόντους.

Κάποια στιγμή βρήκανε ρυθμό στο β` μέρος οι αντίπαλοι και πήραν μια διαφορά. Αυτή τη διαφορά την καλύψαμε, περάσαμε μπροστά αλλά στο τελευταίο 10λεπτο δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το προβάδισμα. Μόνο στα τελευταία δευτερόλεπτα τους φτάσαμε στο σκορ.

Ερώτηση: Τελικά είναι μια στοιχειωμένη έδρα για την Καβάλα τα Πεύκα;

Απάντηση: Δεν τα πιστεύω αυτά. Είναι ότι έγιναν κάποια λάθη δικά μας. Με την εικόνα που είδα στο βίντεο φαινόταν ότι θα τα πάρουμε. Ίσως να έφταιξε η πρεμιέρα, το άγχος του φαβορί.  Κάποια πράγματα επηρέασαν την ομάδα και θα καθίσω να τα συζητήσω με τους παίκτες μου για να βρούμε τη λύση.

Ερώτηση: Η επόμενη μέρα;

Απάντηση:  Θα κάνουμε την Τρίτη προπόνηση και θα ετοιμαστούμε για το ματς με τον Ερμή Λαγκαδά.  Πιστεύω ότι στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής έγιναν παράξενα αποτελέσματα. Έχασε ο Ερμής στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής στην έδρα του από την Κομοτηνή ενώ την είχε κερδίσει εύκολα στο Κύπελλο.  Το μόνο αποτέλεσμα που ήταν στο πλαίσιο του ντέρμπι ήταν η νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα με τη Γέφυρα.  Κατά τα άλλα είχαμε εκπλήξεις.

Δυστυχώς για μας δεν κύλησε καλά η πρώτη αγωνιστική. Ένα δικό μας παιχνίδι το χάσαμε μέσα από τα χέρια μας.

Συνεχίζουμε έχει πολύ δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα…

Το φιλμ του αγώνα με τους Μαχητές.

δεκάλεπτα: 15-15 36-33, 55-48, 71-70 
Διαιτητές: Τσιαπλής-Παπανικολάου-Κατωτικίδης
Μαχητές-Πειραματικού (Χατζηκυριακίδης): Σιπητάνος 2, Χατζηκυριακίδης 28 (5), Γεωργίου 13 (1), Κουντουρατζόγλου 3, Μαυρίδης 3, Ζιάκας 2, Κλωνάρας 3, Σικαλίδης 4, Βαϊντερλής 3, Μητσάκης 10 (2)
Καβάλα (Πενταζίδης): Δοξάκης 5 (1), Λαμπρόπουλος 13 (2), Σαββίδης 7 (1), Αθανασιάδης 12 (1), Αμπαράς 10, Πιεβάλιτσα 3 (1), Φλιάτης 12, Νταλός 1, Μπανάσας, Αδαμόπουλος 7.

 

Διαβάστε επίσης