• 18 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Οι εκδηλώσεις και οι συμβουλές Τουφεξή

 Οι εκδηλώσεις και οι συμβουλές Τουφεξή

Κάθε μέρα η λευκή νύχτα στην Καβάλα κάνει κι ένα ακόμη βήμα προς τα εμπρός. Οργανώνεται καλύτερα, παρουσιάζεται πιο δυναμικά στην τοπική κοινωνία. Η λευκή νύχτα της Καβάλας είναι προγραμματισμένη για την τελευταία Παρασκευή του μήνα Μάη, ειδικότερα για την Παρασκευή 27 Μαΐου.

Παρουσιάστηκαν ήδη μέσω της ιστοσελίδας στο facebook τα 20 διαφορετικά γεγονότα, το απόγευμα και το βράδυ της 27ης Μάη.

Πρόκειται για 20 διαφορετικά γεγονότα – εκδηλώσεις, 12 από τα οποία θα γίνουν στην Ομόνοια, 1 στην Πλατεία Καπνεργάτη, 1 στην Κεντρική Πλατεία της Καβάλας, 3 εκδηλώσεις στην περιοχή του Αγίου Νικολάου κι ακόμη τρεις στην περιοχή των πεζόδρομων. Ειδικότερα οι εκδηλώσεις θα είναι οι εξής:

-Παραδοσιακό γλέντι με την ορχήστρα «πάντα τέτοια».

-Φωτογραφικό σόου και μπαλονόφουσκες.

-Διαφορετικό λούνα παρκ από το σώμα Ελληνίδων οδηγών.

-Μάγος τρελαίνει με τα κόλπα του.

-Χορευτική επίδειξη μοντέρνων χορών.

-Ανακύκλωση γυαλιών

-Επαγγελματική φωτογράφηση.

-Ο νάνος του θεάτρου.

-Τρισδιάστατα επιτραπέζια παιχνίδια από τους προσκόπους.

-Σκάκι από τον Σκακιστικό Όμιλο Καβάλας.

-Πιγκ πόγκ

-Γυροσκοπική ζωγραφική.

-Συναυλία από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Καβάλας – Δημοτικό Ωδείο – Ωδείο Νεάπολις.

-Διασκέδαση από το άγαλμα και τον Τσάρλι Τσάπλιν.

-Πάρτυ με τον ds Σταύρο Θεοχαρίδη.

-Ζωγραφική προσώπου.

-Ζωντανή μουσική από τους Πιάνο Φόρτε

-Κουκλοθέατρο.

-Μουσική συναυλία από το Μουσικό σχολείο και το Ωδείο Νεάπολις.

-Ζωντανή μουσική από τους «ντιπ σόουλ».

Ο πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Βασίλης Λεμονίδης είχε μία ακόμη συνάντηση – συνεννόηση με το διοικητή τροχαίας, ενώ από χθες πάνελ που προβάλλουν τις εκδηλώσεις υπάρχουν στη διασταύρωση Αμυγδαλεώνα, στον κόμβο Φαλήρου και στη διασταύρωση στην περιοχή του ΟΑΕΔ.

Χθες μίλησε στο ραδιόφωνο της Πρωϊνής ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ελευθερούπολης Φώτης Τουφεξής, για τη λευκή νύχτα στην Ελευθερούπολη, την περασμένη Παρασκευή. «Είχαμε κίνηση κι αυτό μας ξάφνιασε,… καθώς περιμέναμε ότι θα είχανε δουλειά τα καταστήματα εστίασης», είπε ο κ. Τουφεξής. Συμπλήρωσε δε, «το ευχαριστηθήκαμε». Ευχαρίστησε τον κ. Χρήστο Μποσμπότη, το δήμο Παγγαίου αλλά και το Επιμελητήριο Καβάλας. Συμβουλεύει τον συνάδελφό του πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, Βασίλη Λεμονίδη, ενόψει της λευκής νύχτας στην Καβάλα, να προβάλει περισσότερο τις προσφορές των καταστημάτων, εκείνο το απόγευμα και το βράδυ και λιγότερο τις εκδηλώσεις.

Ο Φώτης Τουφεξής είπε στις ίδιες δηλώσεις: «Για την Ελευθερούπολη, πρέπει να γίνουν κι άλλα τέτοια γεγονότα. Συνολικές, ομαδικές, προωθητικές ενέργειες, κινήσεις δηλαδή για να ανεβάσουμε την ψυχολογία των καταναλωτών».

Διαβάστε επίσης