• 21 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

«Εκφράζουμε την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή μας στην Αγγελική Δεληκάρη»

 «Εκφράζουμε την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή μας στην Αγγελική Δεληκάρη»

Φωτογραφία αρχείου

Με αφορμή το δυσάρεστο περιστατικό που συνέβη μετά το πέρας της θείας λειτουργίας της Κυριακής στο ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης του Πουλίδειου ΜΦΗ, σε βάρος της βουλευτού κας Αγγελικής Δεληκάρη, η Πρόεδρος και το Δ.Σ, της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Κυριών Καβάλας, θέλουμε να εκφράσουμε τον αποτροπιασμό, τη θλίψη και την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή μας στην κα Δεληκάρη.

Συγκεκριμένα, γυναίκα που μόλις είχε παρακολουθήσει τη θεία λειτουργία, επιτέθηκε αρχικά φραστικά στη βουλευτή και στη συνέχεια τη χαστούκισε, για θέση που πήρε στη Βουλή των Ελλήνων και με την οποία η δράστις διαφωνούσε.

Θεωρούμε ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν θέση σε καμία εκκλησία, καμίας ενορίας, αφού δεν συνάδουν με τις αρχές της χριστιανικής μας πίστης. Πολύ περισσότερο τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν καμία θέση στο εκκλησάκι που λειτουργούμε εμείς σαν ΦΑΚΚ με δική μας ευθύνη και δαπάνες από το 1958, πρωτίστως για τις ανάγκες των φιλοξενούμενών μας, αφού δεν συνάδουν γενικά με τις αρχές που πρεσβεύει το σωματείο μας.

Στεκόμαστε στο πλευρό της κας Δεληκάρη, εκφράζουμε τη θλίψη μας που η ευγενική προσφορά της να επισκεφτεί το Ιδρυμά μας είχε αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη και προτρέπουμε όποιον «ευσεβή» επιθυμεί να εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο να αναζητήσει άλλον τόπο λατρείας.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης