• 23 Μαΐου 2024,

Εκλογές κι ενημέρωση για τα μέλη του συλλόγου «Γλυκιά Αγκαλιά»

 Εκλογές κι ενημέρωση για τα μέλη του συλλόγου «Γλυκιά Αγκαλιά»

Πετυχημένη ήταν οι εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στη δημοτική βιβλιοθήκη από τα μέλη του Συλλόγου Ατόμων με Νεανικό Διαβήτη «Γλυκιά Αγκαλιά». Η εκδήλωση περιελάμβανε την κοπή της βασιλόπιτας για το 2018 ενώ παράλληλα διεξήχθησαν εκλογές για το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, ο οποίος έχει ιδρυθεί το 2002.

Την Κυριακή εξέλεξε πενταμελές διοικητικό συμβούλιο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, όπως επίσης και τους αντιπροσώπους του για το 9ο πανελλήνιο συνέδριο της Ομοσπονδίας Διαβητικών. Όπως φαίνεται θα αλλάξει ο πρόεδρος του συλλόγου καθώς η Αθανασία Γαϊτανίδου δεν ήταν υποψήφια στις χθεσινές εκλογές. Υποψήφιοι ωστόσο ήταν ο Φώτης Καλφόπουλος, ο Νίκος Καλφόπουλος, ο Βασίλης Κονδύλης, ο Δανιήλ Κουρκουραίδης, ο Σπύρος Κουτσούνης, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, η Βασιλική Λαζαρίδου, ο Πέτρος Πεχλιβάνης. Αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία ήταν η Αθανασία Γαϊτανίδου, ο Φώτης Καλφόπουλος, ο Νίκος Καλφόπουλος, ο Δανιήλ Κουρκουραίδης, ο Θόδωρος Κουρκουραίδης, η Βασιλική Λαζαρίδου, Πέτρος Πεχλιβάνης και η Μάλαμα Σιδηροπούλου.

Η προσέλευση των μελών για τη συμμετοχή στις εκλογές ήταν ικανοποιητική. Το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης περιελάμβανε δύο ομιλίες σχετικές με θέματα που αφορούν γενικότερα στο διαβήτη. Μίλησε ο ιατροδικαστής Σπύρος Κουτσούκης και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Διαβητικών Χρήστος Δαραμίλας που ήρθε από τη Θεσσαλονίκη ειδικά για την εκδήλωση.

Ο κ. Δαραμίλας έδωσε μεγάλη σημασία στην εκπαίδευση και στην ενημέρωση, ενώ ο Σπύρος Κουτσούκης ανέφερε στο πως πορεύεται με το διαβήτη όλα αυτά τα χρόνια. Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο αντιδήμαρχος Δημοσθένης Τουλκίδης, αντιπροσωπεία του νομαρχιακού συλλόγου ΑμΕΑ με επικεφαλής το Σμάραγδο Κρεμύδα, ο πρώην βουλευτής και πρώην υπουργός Μιχάλης Τιμοσίδης, ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Διαβάστε επίσης