• 6 Μαΐου 2024,

Εκλογή Φώτη Πασχαλίδη στην πολιτική επιτροπή της ΝΔ

 Εκλογή Φώτη Πασχαλίδη στην πολιτική επιτροπή της ΝΔ

Το 12ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής με την ψηφοφορία για την εκλογή νέας πολιτικής επιτροπής του κόμματος. Σε αυτή μετέχει ως εκπρόσωπος της περιφερειακής ενότητας Καβάλας ο Φώτης Πασχαλίδης, ο οποίος δραστηριοποιείται στη δημοτική οργάνωση Νέστου της ΝΔ. Στην ίδια ψηφοφορία, υποψήφιοι που δεν εκλέχθηκαν ήταν ο Παντελής Ηλιάδης και ο Κώστας Αντωνιάδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τοπική ΝΔ που είχε πολυάριθμη συμμετοχή στο συνέδριο, στήριξε την υποψηφιότητα του Φώτη Πασχαλίδη με αποτέλεσμα της επιτυχία της. Να σημειωθεί επίσης ότι πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής στην εν λόγω ψηφοφορία ήταν ο βουλευτής Καβάλας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Τα στελέχη της ΝΔ επέστρεψαν ικανοποιημένα στην Καβάλα για τη συμμετοχή τους στο συνέδριο. Ο Γιώργος Καλαντζής δήλωσε για τη συνεδριακή διαδικασία: «Με την ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε τους στόχους του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ. φάνηκε επίσης ότι ο Κώστας Καραμανλής στέκεται δίπλα στον πρόεδρο. Στο κόμμα μας υπάρχει μια ειλικρινής ενότητα για τον τελικό στόχο, που είναι η νίκη στις επόμενες εθνικές εκλογές. Στο συνέδριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε τις ικανότητές του και την αξία του».

Στις διαδικασίες του συνεδρίου μίλησε εκ μέρους της οργάνωσης Καβάλας ο Μακάριος Λαζαρίδης, αλλά με την ιδιότητά του ως σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου του κόμματος. Στη διάρκεια της ομιλίας του ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνωστοποίησε την απόφασή του να γίνουν γνωστά στις 10 Ιανουαρίου τα πρώτα ονόματα υποψήφιων βουλευτών σε όλη την Ελλάδα.

 

Διαβάστε επίσης