• 25 Απριλίου 2024,

Έκοψαν την πίτα τους οι Παλαίμαχοι του Ορφέα Ελευθερούπολης (φωτογραφίες)

 Έκοψαν την πίτα τους οι Παλαίμαχοι του Ορφέα Ελευθερούπολης (φωτογραφίες)

Σε μια εξαιρετική βραδιά με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βραβεύσεις έκοψαν την πίτα τους οι Παλαίμαχοι του Ορφέα στο Αμφιθέατρο της Ελευθερούπολης.

Πριν την κοπή της πίτας βραβεύτηκαν ο Αθανάσιος Σαμαράς, ο Νίκος Τιλκής (την πλακέτα παρέλαβα η αδελφή του, σύζυγος του Τάκη Καρασεϊτανίδη), ο Σούλης Θαλασσινός (την πλακέτα παρέλαβα ο συμπαίκτης του Στέφανος Βεβεκλής) και ο Κώστας Μενεξές.

Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππας Αναστασιάδης, ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Μποσμπότης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Γάκης ο πρώην  υπουργός Γιάννης Τσακλίδης , ο πρώην Δήμαρχος Βασίλης Ξουλόγης, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Αρχέλαος Γρανάς, ο Λάκης Καγκαϊδης και δημοτικοί σύμβουλοι( Παπαευθυμίου, Ανδρέας Καλλινικίδης ), ο επίτιμος δημότης του Δήμου Παγγαίου Χρήστος Ρέμμος και πολλοί  Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές.  Ο Χρήστος Παρασκευάς εκπροσώπησε την ΕΠΣΚ.

Κορυφαία στιγμή της βραδιάς η βράβευση του Αθανασίου Σαμαρά που  με το λόγο του συγκίνησε τους πάντες στο Αμφιθέατρο. Ο Αθανάσιος Σαμαράς διετέλεσε ποδοσφαιριστής του Ορφέα στη δεκαετία του `60 αλλά και στις αρχές της δεκαετίας του `70. Ηταν ένας αμυντικός μέσος, στυλοβάτης της ομάδας με άριστο ήθος.  Σπούδασε Παιδαγωγική Ακαδημία και κατοικεί εδώ και πολλά χρόνια στην Κομοτηνή.  Ο Σούλης Θαλασσινός επίσης αγωνίστηκε στον Ορφέα του `60 και στη συνέχεια ήταν κοντά στην ομάδα σε διοικητικό επίπεδο, παράλληλα ιδιοκτήτης της θρυλικής λέσχης «Ρότο» που εκείνα τα χρόνια ήταν το ποδοσφαιρικό στέκι της Ελευθερούπολης. Ο Νίκος Τιλκής επίσης αγωνίστηκε τη δεκαετία του `60 ενώ τα τελευταία χρόνια διαμένει στη Θεσσαλονίκη και ο Κώστας |Μενεξές ήρθε σαν φαντάρος στην Ελευθερούπολη  το 1973 και αγωνίστηκε έχοντας προπονητές τους Καραμπετάκη, Τάτση. Όλα αυτά τα χρόνια βοηθάει σε πολλά επίπεδα τον Ορφέα Ελ.

 

 

Διαβάστε επίσης