Έκοψαν την πίτα τους ΠΑΟΚ Mundialito και Μακεδονικός Αμισιανών (φωτογραφίες)

 Έκοψαν την πίτα τους ΠΑΟΚ Mundialito και Μακεδονικός Αμισιανών (φωτογραφίες)

Χθες το πρωί με πολύ κόσμο στο  Cafe Bar Chocolat έκοψαν από κοινού την πίτα τους η Ακαδημία ΠΑΟΚ Mundialito και ο Μακεδονικός Αμισιανών(συνεργάζονται τα δυο τελευταία χρόνια).  Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν δυο βραβεύσεις ανθρώπων του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.  Βραβεύτηκε ο παλιός διεθνής τερματοφύλακας Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος (υπεύθυνος Ακαδημιών του ΠΑΟΚ) και ο ανιψιός του Ιβάν Σαββίδη, Γιάννης (υπεύθυνος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ).

Παρέστησαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο γενικός  γραμματέας της ΕΠΣΚ κ. Χρήστος Παρασκευάς και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΟΚ κ. Αντώνης Αντωνίου.

Ο Αλέξης Δήμου προλόγισε την εκδήλωση ενώ ο πρόεδρος της Ακαδημίας  Κώστας Καστράνης  μοίρασε δώρα στα παιδιά που έτυχαν τα φλουριά στα πιτάκια. Ο Μακεδονικός Αμισιανών πρωταγωνιστεί στη Β` κατηγορία (φαβορί για την άνοδο) και έκοψε την πίτα του με όλα τα μέλη του Δ. Σ, τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές. Η πίτα και τα πιτάκια ήταν προσφορά της Αρτοποιίας Καρβέλη στην Παραλία Οφρυνίου.

Τα 7 τυχερά παιδιά που έτυχαν φλουριά στα πιτάκια  μοιράστηκαν δώρα από την Αθλοκίνηση του Κώστα Γκαϊτατζή ενώ το φλουρί στη μεγάλη πίτα του ΠΑΟΚ Μουντιαλίτο  έπεσε σε κομμάτι  ανάμεσα στη διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές.

 

Διαβάστε επίσης