• 19 Μαΐου 2024,

Έκοψε πίτα η ΔΚΜ Καβάλας

 Έκοψε πίτα η ΔΚΜ Καβάλας

Η παράταξη των μηχανικών ΔΚΜ είχε συνάντηση το απόγευμα της Τρίτης για την κοπή της βασιλόπιτας του 2019. Η ΔΚΜ στην Καβάλα βρίσκεται σε μια καλή στιγμή αφού έπειτα από χρόνια ο πρόεδρος του τμήματος Ανατολικής Μακεδονίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Μιχάλης Παπαδόπουλος προέρχεται από τις τάξεις της.

Στη συνάντηση, που έγινε σε πολύ καλό κλίμα και όμορφη ατμόσφαιρα, εκτός από τη βασιλόπιτα του 2019 πραγματοποιήθηκε και ο απολογισμός του προηγούμενου έτους καθώς και συζήτηση για τους στόχους της νέας χρονιάς. Εξάλλου, το 2019 είναι έτος εκλογών για το ΤΕΕ και ειδικότερα οι εκλογές θα διεξαχθούν το Νοέμβριο, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα μετατεθούν για αργότερα. Μια ανάλογη απόφαση, που δεν μπορεί να αποκλειστεί, ανήκει φυσικά στην κυβέρνηση.

Γενικότερα, το ΤΕΕ ΑΜ σε ένα περίπου μήνα θα πραγματοποιήσει την ετήσια εκδήλωσή του που φέτος θα γίνει στην Καβάλα. Την τρέχουσα περίοδο και ύστερα από αρκετό καιρό, εκτελείται μικρής έκτασης εργασία συντήρησης των εγκαταστάσεων του τμήματος, δηλαδή οι χώροι ανακαινίζονται. Η ανακαίνιση κρίθηκε απαραίτητη.

Διαβάστε επίσης