• 2 Ιουνίου 2024,

Θα βρεθεί δημοτικός υπάλληλος να εργαστεί στον Αμυγδαλεώνα;

 Θα βρεθεί δημοτικός υπάλληλος να εργαστεί στον Αμυγδαλεώνα;

Από τις αρχές Φεβρουαρίου δεν λειτουργούν οι υπηρεσίες του Δήμου Καβάλας στην πρώην κοινότητα Αμυγδαλεώνα. Η υπάλληλος που βρισκόταν εκεί καθημερινά συνταξιοδοτήθηκε και ο Δήμος Καβάλας δυσκολεύεται να βρει τον αντικαταστάτη. Το θέμα έθεσε δημοσίως την περασμένη Δευτέρα η παράταξη του Βαγγέλη Παππά στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ενώ στο διαδίκτυο υπάρχει κείμενο διαμαρτυρίας του προέδρου στο τοπικό συμβούλιο Δημήτρη Πουρσαϊτίδη.

Ο κ. Πουρσαϊτίδης που μίλησε στην ΠΡΩΙΝΗ ζήτησε να βρεθεί ο αντικαταστάτης υπάλληλος και να ανοίξει η κοινότητα που καθημερινά εξυπηρετεί πολύ κόσμο. Σύμφωνα με τον κ. Πουρσαϊτίδη υπάρχουν κάτοικοι του Αμυγδαλεώνα και δημοτικοί υπάλληλοι που δέχονται να εργαστούν στην πρώην κοινότητα. Θα περιμένουμε λίγο ακόμη κι έπειτα θα προχωρήσουμε σε κινητοποιήσεις, τόνισε ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου.

Ο αντιδήμαρχος Ηλίας Καλανταρίδης σημείωσε ότι υπάρχει γενικότερο πρόβλημα έλλειψης υπαλλήλων. Άφησε να εννοηθεί ότι ο Δήμος Καβάλας εξετάζει το συγκεκριμένο πρόβλημα του Αμυγδαλεώνα και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Κάθε φορά που ένας υπάλληλος συνταξιοδοτείται και αποχωρεί εμείς υποχρεωνόμαστε να ξύνουμε τον πάτο. Προσπαθούμε να λύσουμε και το πρόβλημα στον Αμυγδαλεώνα».

Ο δημοτικός σύμβουλος Λεωνίδας Παππάς, που μίλησε επίσης στην ΠΡΩΙΝΗ, διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει βρεθεί λύση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εκεί που θέλει η διοίκηση του δήμου βρίσκει λύση για τα ζητήματα έλλειψης προσωπικού». Έστω και προσωρινά, παρατήρησε ο Λεωνίδας Παππάς θα έπρεπε να βρεθεί λύση και στο πρόβλημα το οποίο ανέκυψε στον Αμυγδαλεώνα.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης