Έκοψε πίτα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φιλίππων (φωτογραφίες)

 Έκοψε πίτα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φιλίππων (φωτογραφίες)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχτές Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2020 η εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλίππων για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης  πίτας, παρουσία πολλών κατοίκων του χωριού και προσκεκλημένων.

Την πίτα ευλόγησαν ο ιερέας της ενορίας των Φιλίππων πατέρας Γεώργιος Καλανδάρογλου και ο ιερέας της ενορίας του Δάτου πατέρας Πασχάλης Καραγιαννίδης. Την εκδήλωση επίσης τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Καβάλας κ. Γιάννης Πασχαλίδης, ο πρώην Βουλευτής Καβάλας κ. Δημήτρης Εμμανουηλίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Κώστας Αντωνιάδης, ο Δήμαρχος Καβάλας κ. Θεόδωρος Μουριάδης, ο Αντιδήμαρχος Πρωτογενούς Τομέα και Κοινοτήτων κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου των Φιλίππων κ. Θεόδωρος Τοτός, ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Φιλίππων Μέγας Αλέξανδρος κ. Νίκος Μισσήν και κ. Τάσος Σογαντζής, ο κ. Κυριάκος Κελίδηςως εκπρόσωπος του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και η κ. Κατερίνα Δάμαρη πρόεδρος του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Δάτου.

Μετά τις ευχές των προσκεκλημένων η πρόεδρος του συλλόγου κ. Σογαντζή Βασιλική παρουσίασε τις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν το έτος που πέρασε καθώς και τις νέες δράσεις του συλλόγου για το νέο έτος. Στην ομιλία της τόνισε εκτός των άλλων : «Η νέα χρονιά ξεκινά με τις καλύτερες προοπτικές για το Σύλλογό μας, είναι γεμάτη προκλήσεις και μπροστά σε αυτές χρειάζεται ενότητα και συσπείρωση όλων των μελών του Συλλόγου, με τις οδηγίες και κατευθύνσεις του Διοικητικού μας Συμβουλίου για να μπορέσουμε όλοι μαζί να τα καταφέρουμε.»

Το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου

( ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ )

Διαβάστε επίσης