Έκοψε βασιλόπιτα η παράταξη μηχανικών «ΟΡ.ΜΗ.»

 Έκοψε βασιλόπιτα η παράταξη μηχανικών «ΟΡ.ΜΗ.»

Για 2η συνεχόμενη χρονιά η παράταξη Όραμα Μηχανικών για την Ανατολική Μακεδονία (ΟΡ. ΜΗ) του ΤΕΕ-ΑΜ έκοψε τη βασιλόπιτά της σε ταβέρνα της πόλης μας (“Κουτούκι του Σαρρή”). Το ξεχωριστό φέτος γεγονός, πέρα από την προσέλευση του συνόλου των μελών της παράταξης και των συνοδών τους, ήταν η τιμητική παρουσία στην εκδήλωση του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Μύκης Εμπλιούκ Ισμαήλ Πολιτικού Μηχανικού και Μηχανικού Περιβάλλοντος δεχόμενος την πρόσκληση ως μια μικρή ανταπόδοση της φιλοξενίας κατά την επίσκεψη της παράταξης στα μειονοτικά χωριά του Δήμου Μύκης (Π.Ε.Ξάνθης).

Η παράταξη ΟΡΜΗ πιστή στον σκοπό της συμμετοχής της, μέσα από προσφορά, στα κοινά των Μηχανικών και των ευρύτερων κοινωνικών ομάδων, εύχεται το 2019, που είναι μια χρονιά “πολλαπλών” εκλογών, να είναι για όλους αρχή νέου οράματος για μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Για την ιστορία το φλουρί έπεσε στην Πολιτικό Μηχανικό Χριστίνα Παρσά. Στις φωτογραφίες φαίνονται ο εκ ιδρυτών της παράταξης Λάζαρος Βασιλείαδης και ο επικεφαλής της σήμερα Σωτήρης Λαζαρίδης.

*Την προσεχή Κυριακή 20 Γενάρη και ώρα 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Ωκεανίς θα κόψει βασιλόπιτα ο σύνδεσμος πολιτικών συνταξιούχων Ν. Καβάλας (συνταξιούχοι δημόσιοι υπάλληλοι).

*Την Κυριακή 20 Γενάρη και ώρα 11.30 το πρωί κόβει πίτα στο χώρο της η Λέσχη Ποντίων Καβάλας.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης