• 27 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Εκπαιδευτική δράση Μαθαίνω τα Βότανα του «Πάρκου Φιλίππων» (φωτογραφίες)

 Εκπαιδευτική δράση Μαθαίνω τα Βότανα του «Πάρκου Φιλίππων» (φωτογραφίες)

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και τη φετινή μας θεματική “Κλίμα και Κλιματική Αλλαγή”, η επιστημονική ομάδα Οψόμεθα εις Φιλίππους σε συνεργασία με τον Βοτανολόγο Γιάννη Ζαλίδα (Σπίτι του τσαγιού) και τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας, πραγματοποίησε την εκπαιδευτική δράση Μαθαίνω τα Βότανα του «Πάρκου Φιλίππων».

Στο πλαίσιο της δράσης αυτής, τα παιδιά της πέμπτης δημοτικού του 15ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας, ήρθαν σε επαφή με τη φύση και τους θησαυρούς του Πάρκου Φιλίππων. Μέσα από μια σειρά βιωματικών παιχνιδιών, έγινε μια προσπάθεια ενίσχυσης του αισθήματος υπέρ της αγάπης και εκτίμησης προς το περιβάλλον.

Η προστασία του περιβάλλοντος πρέπει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του ανθρώπου ιδιαιτέρα από αυτή την ευαίσθητη ακόμη ηλικία. Φυσικά η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε χάρη στην πολύτιμη βοήθεια της διευθύντριας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, Κατερίνας Κομανίδου, του ζωγράφου Διαμαντή Σταγγίδη, των μελών της ομάδας Οψόμεθα εις Φιλίππους και των υπέροχων εθελοντών μας: Απόστολος Παυλίδης, Ζωή Στεργιόπουλου, Θεοπούλα Τσαπανη.

πηγή: Επιστημονική Ομάδα Οψόμεθα εις Φιλίππους

Διαβάστε επίσης