• 6 Μαΐου 2024,

Εκπληρώθηκε ο φιλανθρωπικός σκοπός Κavala Night City Run

 Εκπληρώθηκε ο φιλανθρωπικός σκοπός Κavala Night City Run

Το βράδυ της Τετάρτης στις εγκαταστάσεις της Θεραπευτικής Μονάδας «Στήριξις» του Απόστολου Τσαρουχά, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την δωρεά των χρημάτων που είχαν συγκεντρωθεί από το 3ο Κavala Night City Run.

Κατόπιν απόφασης του διοικητικού συμβουλίου της Λέσχης Φιλάθλων ΑΟΚ, τα έσοδα του φιλανθρωπικού σκοπού του αγώνα προσφέρθηκαν για την υποστήριξη των θεραπευτικών αναγκών παιδιών με ειδικές ανάγκες, για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού για το 1ο Ειδικό Σχολείο Καβάλας, καθώς και για την αγορά πετρελαίου θέρμανσης για το ίδρυμα Αγία Μαρίνα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του ιδρύματος Αγία Μαρίνα και του Ειδικού Σχολείου, οι δε γονείς εκπροσωπήθηκαν από το δικηγόρο Νίκο Σιδηρόπουλο, ο οποίος και παρέλαβε τις δωροεπιταγές. Οι διοργανωτές, πέρα από το γεγονός ότι προσπαθούν να φέρουν τον κόσμο πιο κοντά στον αθλητισμό και να αναδείξουν ακόμη και τον τομέα του αθλητικού τουρισμού, συνδυάζουν παράλληλα και το φιλανθρωπικό χαρακτήρα της διοργάνωσης.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση πάντως φαίνεται να ξεπερνά τα στενά όρια, αφού το τουρκικό Running Magazine με χιλιάδες αναγνώστες εξέφρασε την επιθυμία να κάνει αφιέρωμα στην Καβάλα. Αν λοιπόν οι προσπάθειες ενταθούν και με τη στήριξη του δήμου, δεν αποκλείεται η διοργάνωση να προσελκύσει ακόμη και τουρίστες – αθλητές από το εξωτερικό που θα θελήσουν να μετέχουν στον αγώνα.

Διαβάστε επίσης