• 29 Μαρτίου 2024,

Έκτακτος έλεγχος στα οικονομικά του Δήμου Καβάλας- «Δεν υπάρχει κανένα έλλειμμα» διαβεβαιώνει η διοίκηση

 Έκτακτος έλεγχος στα οικονομικά του Δήμου Καβάλας- «Δεν υπάρχει κανένα έλλειμμα» διαβεβαιώνει η διοίκηση

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (22/4) έκτακτος έλεγχος ορκωτών λογιστών στο ταμείο του Δήμου Καβάλας. Απ’ όσα ακούστηκαν πριν λίγο στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο έλεγχος δεν διαπίστωσε κανένα έλλειμμα. Το γεγονός ήταν η αφορμή «αντεπίθεσης» τόσο της διοίκησης του δήμου όσο και υπηρεσιακών παραγόντων. Η διοίκηση της κ. Τσανάκα αφήνει να εννοηθεί ότι τον έλεγχο τον ζήτησε η ίδια προκειμένου να αποδείξει ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τα οικονομικά του Δήμου.

Ο ταμίας του Δήμου Θ. Χατζηγιάννης είπε στη συνεδρίαση ότι οι υπηρεσιακοί παράγοντες δεν εμπλέκονται σε πολιτικά παιχνίδια. Εξέφρασε τη λύπη του για την ανώνυμη καταγγελία που για το ίδιο θέμα έγινε στην Εισαγγελία. Ο κ. Καλανταρίδης μίλησε πιο συγκεκριμένα, επιρρίπτοντας όλη την ευθύνη της άδικης όπως ισχυρίστηκε αναστάτωσης στην παράταξη του Μάκη Παπαδόπουλου. Η οποία, τόνισε, υιοθέτησε δημοσίευμα εφημερίδας. Ο κ. Καλανταρίδης είπε επίσης ότι «… περιμένω από τον κ. Παπαδόπουλο να ανασκευάσει και να ζητήσει συγνώμη τουλάχιστον από τους υπηρεσιακούς παράγοντες». Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου συνέδεσε την συγκεκριμένη παράταξη με την εφημερίδα που ανέδειξε το θέμα.

*Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου παρέστη και μίλησε ο Δήμαρχος Σάμου κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος, ο οποίος είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ.

*Ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο στηρίζει την προσπάθεια του προσωπικού των δημοτικών παιδικών σταθμών (ήταν στη συνεδρίαση μαζικά) να μετατραπούν οι συμβάσεις τους από ορισμένου σε αορίστου χρόνου. Θα το κάνουμε εμπράκτως, τόνισαν δημοτικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων.

Διαβάστε επίσης