Έκθεση ρομποτικών δεινοσαύρων στην Καβάλα

 Έκθεση ρομποτικών δεινοσαύρων στην Καβάλα

Στη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καβάλας υπάρχει θέμα προς συζήτηση, έγκριση αιτήματος εκμίσθωσης χώρου 1.000 τμ έξω από το «Ανθή Καραγιάννη».

Για να λειτουργήσει εκεί έκθεση ομοιωμάτων δεινοσαύρων. Η έκθεση περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα, έρχεται η σειρά της Καβάλας για τον μήνα Ιούλιο. Ο ιδιώτης θα πληρώνει ποσό 80 ευρώ την ημέρα.

Για την έκθεση που αυτό το διάστημα είναι στο Βόλο, διαβάζουμε τα ακόλουθα:

«Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να γυρίσουν πίσω στο παρελθόν, αφού τα τεράστια ρομποτικά εκθέματα με τα χρώματα, τους ήχους και την ατμόσφαιρα θα τους πάνε στην εποχή των εντυπωσιακών αυτών ζώων.

Ο Τυραννόσαυρος ΡΕΞ ο εντυπωσιακός δεινόσαυρος που παρουσιάζεται στην έκθεση, τεραστίων διαστάσεων, ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτος να μαγνητίζει την ανθρώπινη προσοχή! Εκτός από τον Ρεξ με 6 μέτρα ύψος και 14 μέτρα μήκος, επίσης ο Διπλόδολος με τη μακριά ουρά που παρασέρνει τους πάντες στο πέρασμά της, ο Βραχιόσαυρος, με τον πανύψηλο λαιμό που θυμίζει ελέφαντα και πολλά άλλα, διαφόρων μεγεθών, προϊστορικά ζώα που εξιτάρουν τη φαντασία μικρών και μεγάλων!

Όλα τα εκθέματα είναι ρομποτικά, με κινήσεις, χρώματα, υφές και ήχους, που σε συνδυασμό με τη διακόσμηση του χώρου, ο επισκέπτης βιώνει την αίσθηση ότι βρίσκεται στον πραγματικό κόσμο που ζούσαν αυτά τα εντυπωσιακά προϊστορικά ζώα».

Για το Βόλο τα εισιτήρια αναφέρονται ως ακολούθως: Παιδικό (έως 12 ετών) 8 €/άτομο. Για μεγάλους 10 €/άτομο. Οικογενειακό (2 γονείς με 2 παιδιά) 30€. Προφανώς οι ίδιες τιμές θα ισχύουν και στην Καβάλα.

Διαβάστε επίσης