• 18 Απριλίου 2024,

Έκθεση του Θέμη Κελέκη στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου

 Έκθεση του Θέμη Κελέκη στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου

Με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και ιδιωτών χορηγών, ο Θέμης Κελέκης επανέρχεται.

Από χθες το απόγευμα εκθέτει έργα του στο συνήθη για αυτόν χώρο, στο φουαγιέ του Αμφιθεάτρου του Διοικητηρίου. Η έκθεση του διαρκεί 10 ημέρες και χθες εν όψει της έναρξης της, δόθηκε συνέντευξη τύπου. Ο συμπολίτης ζωγράφος στάθηκε δίπλα στον Αντιπεριφερειάρχη Αλέξη Πολίτη.

Ο κ. Πολίτης τον χαρακτήρισε σπουδαίο, έναν ζωγράφο -είπε- που τιμά την Καβάλα και έχει παγκόσμια απήχηση. Για την έκθεση ο Αντιπεριφερειάρχης είπε ότι περιλαμβάνει 80 περίπου πίνακες. Στη συνέχεια προς τους δημοσιογράφους μίλησε ο ζωγράφος. Ευχαρίστησε τους πολίτες, τους τοπικούς φορείς για την αγάπη τους προς το πρόσωπό του και προς τα έργα ζωγραφικής του.

Κι επειδή τα χρόνια περνούν, ο Θέμης Κελέκης εξομολογήθηκε ότι πιθανόν η έκθεση που εγκαινιάστηκε χθες να είναι η τελευταία ατομική του έκθεση. Τα σύντομα λόγια του τα συμπλήρωσε με το γνωστό χιούμορ του.

Όπως σε πολλές προηγούμενες έτσι και στη συγκεκριμένη, ο Θέμης Κελέκης θα είναι εκεί. Θα είναι παρών στη διάρκεια της έκθεσης. Και το πρωί και το απόγευμα. Προκειμένου και πέραν όλων των άλλων να έχει και συζήτηση με τους επισκέπτες (ώρες λειτουργίας 10.00- 13.30 και 18.00- 21.30).

Διαβάστε επίσης