• 19 Απριλίου 2024,

Ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία για την εξιχνίαση της δολοφονίας στη Χρυσούπολη – Οι διαρρήξεις στον Αμυγδαλεώνα

 Ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία για την εξιχνίαση της δολοφονίας στη Χρυσούπολη – Οι διαρρήξεις στον Αμυγδαλεώνα

Φωτογραφία αρχείου

Μεθοδικά και υπομονετικά συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας για την εξιχνίαση της δολοφονίας στη Χρυσούπολη.

Όπως φαίνεται υπάρχει πια ένας στενός και συγκεκριμένος κύκλος υπόπτων μαζί με μια ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία για τον εντοπισμό του δράστη. Μια σιγουριά, θα λέγαμε. Από την άλλη πλευρά το γεγονός συνεχίζει να μην είναι άμεσο.

Δεδομένου του ότι συγκεντρώνονται συνεχώς στοιχεία, η εξιχνίαση ίσως προκύψει το επόμενο 10ήμερο ή και 15νθήμερο! Στα βασικά της υπόθεσης, οι έρευνες στρέφονται πάντα προς τις γνωστές τρεις κατευθύνσεις.

Λέγεται ότι το ενδεχόμενο να υπάρχει συνδυασμός καταστάσεων, γνωριμιών κτλ είναι πλέον σίγουρο. Δηλαδή ο δράστης βρίσκεται κάπου ανάμεσα στα κυνήγια, την εργασία του θύματος και άλλα προσωπικά του θέματα. Αν υπάρχουν τέτοια.


Σχετικά με τις αυξημένες διαρρήξεις κατοικιών στον Αμυγδαλεώνα, οι έρευνες συνεχίζονται. Είναι σε καλό δρόμο, αφήνεται να εννοηθεί. Όσο για τις κλοπές φορτηγών στην περιοχή της Χρυσούπολης, αυτές αποδίδονται στα γνωστά κυκλώματα διακίνησης παράτυπων μεταναστών. Στις περισσότερες περιπτώσεις και μετά από λίγες ημέρες, τα οχήματα βρίσκονται και επιστρέφονται στους ιδιοκτήτες τους. Άλλοτε σε καλή κατάσταση κι άλλοτε με υλικές ζημιές.

Διαβάστε επίσης